Πάφος: Χτυπούσαν ΑΤΜ με αγροτικό αυτοκίνητο για να πάρουν τα χρήματα
Ωστόσο ήχησε το σύστημα συναγερμού και οι δράστες εγκατέλειψαν το εγχείρημα
Μανώλης Καλατζής
Άγνωστοι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν ΑΤΜ στη Πάφο της Κύπρου, χτυπώντας το με αγροτικό αυτοκίνητο για να το μετακινήσουν από τη βάση του. Το αυτοκίνητο χτύπησε πολλές φορές στο ΑΤΜ και ενδεχομένως οι δράστες σαν ήθελαν με αυτό τον τρόπο να το ανοίξουν για να πάρουν τα χρήματα.
Ωστόσο ήχησε το σύστημα συναγερμού με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκαταλείψουν το εγχείρημα. Παρά την πρόσκρουση, το ΑΤΜ δεν άνοιξε και ως εκ τούτου οι δράστες δεν μπόρεσαν να πάρουν τα λεφτά που υπήρχαν μέσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα με το οποίο έγινε η απόπειρα ληστείας είχε κλαπεί την προηγούμενη μέρα από το χωριό Χλώρακα.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco