Μπουτάρης: Μόνο πρόοδος δεν είναι η διάλυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

giannis-mpoytaris-dimarxos-thessalonikis_252863_120367

«Η Θεσσαλονίκη μπορεί να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο σπουδών στη ΝΑ Ευρώπη αλλά με αυτές τις πρακτικές μάλλον θα αργήσει να το καταφέρει» σημειώνει ο δήμαρχος της πόλης

Την αντίθεση του στη συνένωση του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, από την οποία θα προκύψει το νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, εκφράζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Μόνο πρόοδος δεν μπορεί να θεωρηθεί, η διάλυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενός καταξιωμένου διεθνώς ιδρύματος, προσθέτοντας τμήματα σπουδών ΤΕΙ της Κεντρικής Μακεδονίας!» , επισημαίνει στην ανάρτηση το ο κ. Μπουτάρης.

«Η εξίσωση μεταπτυχιακών σπουδών στην αγγλική με εκείνες Τμημάτων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αδικεί τους φοιτητές και τη μετέπειτα πορεία τους. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο σπουδών στη ΝΑ Ευρώπη αλλά με αυτές τις πρακτικές μάλλον θα αργήσει να το καταφέρει» προσθέτει.



ΣΧΟΛΙΑ (3)

Νικος

ΧΑ χαααα χααα δως του πόνο Αλέξη . Το αξίζει τρέλα. Είχε το θρασος να σε στηρίξει.

Aristea

Τώρα είναι αργά. Γενικότερα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όλα ισοπεδώνονται προς τα κάτω!

Γιώργος

Κύριε Γιάννη, μπορούσες να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα στα τόσα χρόνια . Την λέξη προοδευτικός - αριστερός - διεθνιστής - άπατρις - άθεος που και εσύ υιοθέτησες πρώτα- πρώτα δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σου και έγειρε αρνητικά την πλάστιγγα εις βάρος σου. Μην ξεχνάς ότι αυτές οι λέξεις είναι ο καρκίνος της χώρας μας.

Last

Ετσι ειναι η προοδος με αριστερο προσημο . Το επιπεδο γενικα , πιο χαμηλα , πιο χαμηλα , πιο χαμηλα . Προοδος αλα συχτιριζα .

Τι να κάνουμε,

Έτσι είναι οι κατσαπλιάδες αριστεροί που και εσύ σιγοντάρησες και σιγονταρίστηκες, προωθούν την εξίσωση προς τα κάτω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης