Τραγωδία στην Καλαμάτα: Η φιάλη υγραερίου σκότωσε τις τρεις γυναίκες στην ταβέρνα

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Η φιάλη υγραερίου σκότωσε τις τρεις γυναίκες στην ταβέρνα

Σοκ στην τοπική κοινωνία από τη φονική έκρηξη υγραερίου σε ταβέρνα στην Καλαμάτα – Ο τοίχος που έσωσε τους πελάτες - Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και μια ακόμη εργαζόμενη

fotia-kalamata_main01
Τρεις γυναίκες, δύο εργαζόμενες 53 και 46 εών και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη, νεκρές είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης σε ταβέρνα από ανάφλεξη φιάλης υγραερίου.  Τη στιγμή της έκρηξης η ταβέρνα λειτουργούσε και υπήρχαν θαμώνες οι οποίοι σώθηκαν χάρη στον τοίχο που χώριζε την κουζίνα από τον χώρο εστίασης και ο οποίος συγκράτησε ένα μεγάλο μέρος απο το ωστικό κύμα.

Το περιστατικό έγινε χθες, στις 8:45 το βράδυ, ανήμερα της τοπικής εορτής της Πολιούχου της Καλαμάτας, Υπαπαντής του Σωτήρος.

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός για φωτιά στην ταβέρνα «Διόνυσος». Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έσπευσε στο σημείο, έσβησε τη φωτιά και συνέδραμε στον απεγκλωβισμό των ατόμων που βρίσκονταν εκεί. 

«Υπάρχουν τρεις νεκρές γυναίκες , ηλικίας από 35 μέχρι 50 ετών. Οι δυο άτυχες γυναίκες ήταν εργαζόμενες στην ταβέρνα και η τρίτη ήταν η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Εκείνη την ώρα υπήρχαν πέντε θαμώνες οι οποίοι κατάφεραν να βγουν από το μαγαζί χωρίς να τραυματιστούν» είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Δημήτρης Γεωργανάς στο protothema.gr. 

Παρά τις προσπάθειές της, το κακό είχε γίνει. Όταν μπήκαν στην κουζίνα, διαπίστωσαν ότι τρεις γυναίκες βρίσκονταν εκεί χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπέκυψαν στα εγκαύματα που τους είχαν δημιουργηθεί.

Στο Νοσοκομείο διακομίσθηκε σε κατάσταση σοκ και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με εγκαύματα και μια εργαζόμενη 27 ετών, που έφερε ελαφρά τραύματα.

Κλείσιμο
Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αποδίδουν την τραγωδία σε ανάφλεξη φιάλης υγραερίου στην κουζίνα του καταστήματος, ωστόσο οι τελικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από την Πυροσβεστική.
ΔΗΛΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ

kalm1
kalm2
kalm3
kalm4



video 1549136146

video 2






΄Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ταβέρνα στην Καλαμάτα


kal1
kal2
ΠΗΓΗ φωτογραφιών και video: messinialive.gr eleftheriaonline, tharrosnews.gr, best tv


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης