Μετέφεραν εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων στην Χαλκίδα

Μετέφεραν εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων στην Χαλκίδα

Σε αυτοκίνητο  βρέθηκαν 1.460 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 50 πακέτα καπνού τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης - Δύο συλλήψεις

Xalkida-tsigara
Μπλόκο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο για το οποίο είχαν πληροφορίες ότι θα μετέφερε σημαντική ποσότητα λαθραίων καπνικών προϊόντων έστησαν οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην περιοχή της Χαλκίδας και το σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο στους δυο επιβάτες του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 1.460 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 50 πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο Χαλκίδας που θα υπολογίσει τους ανάλογους φόρους και δασμούς.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν η 53χρονη Ελληνίδα που το οδηγούσε και ο 20χρονος αλλοδαπός συνοδηγός, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης