Δύο προσαγωγές ατόμων που κινούνταν κοντά στο σπίτι του Γιώργου Χουλιαράκη
Οι προσαγωγές έγιναν το βράδυ της Δευτέρας - Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα με μηχανή - Δεν φαίνεται, ωστόσο, ότι είχαν στο στόχαστρό τους τον αναπληρωτή υπ. Οικονομικών
Στην προσαγωγή δύο ατόμων που εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα με μηχανή κοντά στο σπίτι του αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Τον συναγερμό σήμανε αστυνομικός που εκτελούσε χρέη φρουρού στο σπίτι του κ. Χουλιαράκη στην περιοχή του Παπάγου.
Οι δύο αναβάτες της μηχανής οδηγήθηκαν στο ΑΤ Παπάγου και από εκεί στη Δίωξη Εκβιαστών.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες δεν είχαν στο στόχαστρο τον κ. Χουλιαράκη.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μπιτόνι με βενζίνη το οποίο κατά την ανάκρισή τους είπαν ότι το πήγαιναν σε φίλο τους που είχε «μείνει» από βενζίνη.
Ο ένας από τους δύο, ωστόσο, που είναι και παλιός γνώριμος των αρχών για υποθέσεις της νύχτας
οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο γιατί δεν είχε δίπλωμα οδηγήσης ενώ αντίθετα ο δεύτερος από τους προσαχθέντες αφέθηκε ελεύθερος.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.