Καβάλα: Οι μαμάδες «πληρώνουν» τις 13 κλοπές τριών ανηλίκων

Καβάλα: Οι μαμάδες «πληρώνουν» τις 13 κλοπές τριών ανηλίκων

Τρία πιτσιρίκια αναστάτωναν επί ενάμισι μήνα τους κατοίκους της Καβάλας, εισβάλλοντας στα σπίτια τους από τα οποία άρπαζαν διάφορα ό,τι πολύτιμο έβρισκαν

gineka-xeiropedes
Τρία πιτσιρίκια αναστάτωναν επί ενάμισι μήνα τους κατοίκους της Καβάλας, εισβάλλοντας στα σπίτια τους από τα οποία άρπαζαν διάφορα ό,τι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους και γίνονταν καπνός!Αν και η δράση τους εξιχνιάστηκε, τη... νύφη θα πληρώσουν οι μαμάδες τους!

Όπως προέκυψε από τις επίμονες έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, το χρονικό διάστημα από τις 14 Σεπτεμβρίου ως την 1η Νοεμβρίου, οι τρεις ανήλικοι διέπραξαν ένδεκα κλοπές και δύο απόπειρες σε σπίτια, από το εσωτερικό των οποίων έκλεβαν διάφορα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα.

Σε βάρος των τριών πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και περιλαμβάνει τις δυο Ελληνίδες μητέρες τους ηλικίας 38 και 28 χρόνων, οι οποίες κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης