Νεαροί διακινούσαν ηρωίνη στην Κεφαλονιά

Νεαροί διακινούσαν ηρωίνη στην Κεφαλονιά

Στην κατοχή τους βρέθηκαν συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 67 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας, καθώς και 1.610 ευρώ

Hrwini-Kefalonia
Στο μπλόκο που είχε στηθεί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή του Καραβάδου στην Κεφαλονιά, πήρε τέλος το απόγευμα της Δευτέρας η παράνομη δραστηριότητα που είχαν αναπτύξει δυο νεαροί Έλληνες οι οποίοι διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά στο νησί, όταν ακινητοποιήθηκε για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος ιδιοκτήτης του με συνεπιβάτη έναν 27χρονο, βρέθηκαν συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 67 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι επιβάτες. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν το όχημα και 1.610 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της ηρωίνης και τρία κινητά και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αργοστολίου, απ' όπου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενοι διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στο πλαίσιο της έρευνας για υπόθεση πλαστογράφησης ιατρικών συνταγών στην Λευκάδα, εντοπίστηκαν διαδοχικά από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 45 και 41 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 192 ναρκωτικά χάπια, ένα μπλοκ ιατρικών συνταγών και μια σφραγίδα γιατρού. Ακόμη, κατασχέθηκαν 150 ευρώ και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία ιατρικών συνταγών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης