Μυστηριώδης τραυματισμός κυνηγού στην Οίτη

Μυστηριώδης τραυματισμός κυνηγού στην Οίτη

Ο άτυχος κυνηγός έφερε τραύμα σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα και οι φίλοι του τον μετέφεραν στα χέρια ως τον δρόμο όπου τους περίμενε ασθενοφόρο

kinigos
Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ένας 57χρονος από τη Λαμία κατά την διάρκεια κυνηγιού στις πλαγιές της Οίτης κοντά στην περιοχή της Παύλιανης, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο άτυχος κυνηγός έφερε τραύμα σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα και οι φίλοι του τον μετέφεραν στα χέρια ως τον δρόμο όπου τους περίμενε ασθενοφόρο το οποίο κάλεσαν. Ο τραυματίας διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί πάλεψαν επί ώρες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Τρίτης και η Αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο στη 1:20 το μεσημέρι. Σύμφωνα με όσα είπε ο 57χρονος και επιβεβαίωσαν οι φίλοι του, γλίστρησε και στηρίχθηκε ενστικτωδώς στην καραμπίνα του η οποία εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από σκάγια για κυνήγι λαγού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης