Μετέφεραν 43 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Μετέφεραν 43 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία

Κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος και στον χώρο των αποσκευών του βρέθηκαν δυο σάκοι που περιείχαν 14 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη 

xasis_thes
Ένα ακόμη φορτίο ναρκωτικών αλβανικής προέλευσης, που εκτός από ακατέργαστη αυτή τη φορά είχε και κατεργασμένη κάνναβη, σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας όπου συνέλαβαν τους Έλληνες μεταφορείς.

Κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος και στον χώρο των αποσκευών του βρέθηκαν δυο σάκοι που περιείχαν 14 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 40 κιλών και 860 γραμμαρίων και άλλα εννέα δέματα με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» συνολικού βάρους δυο κιλών και 190 γραμμαρίων.

Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας ένας 26χρονος που λειτουργούσε ως προπομπός, αλλά είχε εγκαταλείψει το δικό του Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή του Ράγιου. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα οχήματά τους κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης