Κόρινθος: Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα 40χρονος ψαράς
Ο 40χρονος που είχε μεταβεί με τον κυβερνήτη του σκάφους για καταδυτικές εργασίες, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου 40χρονου αλιέα, που ανασύρθηκε χθες από τη θαλάσσια περιοχή Λουτρακίου Κορινθίας από τον κυβερνήτη επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους.
Ο 40χρονος που είχε μεταβεί με τον κυβερνήτη του σκάφους για καταδυτικές εργασίες, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒκαι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.