Στιγμές τρόμου πέρασε ένα οδηγός ταξί τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω.
Η ώρα ήταν 2:15 και το ταξί βρισκόταν στην οδο Παπαναστασίου όταν δύο άτομα επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο στον ταξιτζή και του προκάλεσαν εκδορές στο μάγουλο και την κοιλιά.
Μετά την επίθεση, οι δράστες αφού του πήραν τα κλειδιά του οχήματος, διέφυγαν με το ταξί.
Ο τραυματισμένος ταξιτζής πήγε, στη συνέχεια, στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.