Αιματηρό επεισόδιο σε καφενείο στο Αγρίνιο

Αιματηρό επεισόδιο σε καφενείο στο Αγρίνιο

Οι Αρχές αναζητούν τον 59χρονο άνδρα, ο οποίος μετά από καυγά για ασήμαντη αιτία τραυμάτισε 55χρονο με σπασμένο μπουκάλι!

astinomia-opla
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι υπηρεσίες της Αστυνομίας για να εντοπίσουν έναν 59χρονο άνδρα, ο οποίος διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αιτία με έναν 55χρονο μέσα στο καφενείο όπου βρίσκονταν στην περιοχή της Λεπενούς και τον τραυμάτισε με σπασμένο μπουκάλι!

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, χωρίς κάποιος να καταλάβει για ποιο λόγο τσακώθηκαν οι δυο άνδρες. Όμως, ξαφνικά, ο 59χρονος άρπαξε ένα μπουκάλι μπύρα, το έσπασε και επιτέθηκε με αυτό στον 55χρονο. Εκείνος έβαλε μπροστά του το χέρι του για να προστατευτεί κι αυτό τον έσωσε από τα χειρότερα.

Ωστόσο, δεν απέφυγε τον ευτυχώς ελαφρό τραυματισμό του στο χέρι, για τον οποίο χρειάστηκε να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης