Στη σύλληψη τριών 15χρονων για την επίθεση σε λεωφορείο (Γ10) στους Αγίους Αναργύρους προχώρησαν οι αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος.
Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας - η επίθεση είχε γίνει στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας - στη συμβολή των οδών Κερκύρας και Πρεμετής.
Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι αυτή της διακεκριμένης φθοράς και της διατάραξης συγκοινωνιών.
Πρόκειται για μια από τις επιθέσεις που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
«Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αν είναι πιτσιρικάς που το κάνει για παιχνίδι ή κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα» δήλωσε νωρίτερα στο ΘΕΜΑ 104,6 ο οργανωτικός γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Χρήστος Φώτης.
Σύμφωνα με τον ίδιο οι επιθέσεις γίνονται συνήθως βράδυ και «κοντά σε υπόγειες διαβάσεις για να μπορούν να διαφύγουν οι δράστες».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.