Συναγερμός σε ΟΑΣΑ και ΕΛΑΣ για τις επιθέσεις σε λεωφορεία: Γίνονται βράδυ και κοντά σε υπόγειες διαβάσεις

Συναγερμός σε ΟΑΣΑ και ΕΛΑΣ για τις επιθέσεις σε λεωφορεία: Γίνονται βράδυ και κοντά σε υπόγειες διαβάσεις

«Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αν είναι πιτσιρικάς που το κάνει για παιχνίδι ή κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο οργανωτικός γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ

leofor-new1
Συναγερμός έχει σημάνει στον ΟΑΣΑ και την ΕΛΑΣ μετά τις συνολικά έξι επιθέσεις, από το περασμένο Σάββατο, κατά λεωφορείων.

«Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αν είναι πιτσιρικάς που το κάνει για παιχνίδι ή κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο οργανωτικός γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Χρήστος Φώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι επιθέσεις γίνονται συνήθως βράδυ και «κοντά σε υπόγειες διαβάσεις για να μπορούν να διαφύγουν οι δράστες».

Εξέφρασε, δε, την ελπίδα οι δράστες να συλληφθούν «πριν να έχουμε κάτι πιο σοβαρό πέραν των μικροτραυματισμών». Όπως επισήμανε «όταν μιλάμε για μεταλλικά σφαιρίδια, δεν είναι μόνο το τζάμι αλλά και η πιθανότητα να χτυπήσει το ίδιο το σφαιριδιο κάποιον επιβάτη ή οδηγό».

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την Καθημερινή, σύσκεψη ανάμεσα σε εκπροσώπους της διοίκησης του ΟΑΣΑ, των εργαζομένων στον οργανισμό αλλά και της ΕΛΑΣ με την ατζέντα να περιλαμβάνει εντατικοποίηση της αστυνόμευσης με περιπολίες στις επίμαχες περιοχές, η ενίσχυση του φωτισμού και η στενότερη συνεργασία του ΟΑΣΑ με την Αστυνομία.

Η τελευταία χρονικά επίθεση έγινε στις 8 το βράδυ της Τριτής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Άγιου Σώστη, στη λεωφορειακή γραμμή 136 «Νέα Σμύρνη-Μετρό Συγγρού-Φιξ».

Κλείσιμο
Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό προκάλεσε, τέλος, ένα περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, όταν άγνωστοι δράστες πέταξαν αντικείμενο σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο μάτι μια γυναίκα, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης