Φωτογραφία ντοκουμέντο: Σύγκρουση σκαφών στην Αντίπαρο παραλίγο να οδηγήσει σε νέα «Αίγινα»

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Σύγκρουση σκαφών στην Αντίπαρο παραλίγο να οδηγήσει σε νέα «Αίγινα»

Οι φωτογραφιες που εξασφάλισε το protothema τραβήχτηκαν δυο μόλις λεπτα μετα το ατύχημα που συνέβη κατα την διάρκεια του ετήσιου διάπλου Πάρου - Αντιπάρου

foto-ntokoumento
Μια σύγκρουση σκαφών που σημειωθηκε εχθές στη Αντίπαρο θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα «Αίγινα». Ευτυχώς, αυτό δεν συνέβη.

Οι φωτογραφιες που εξασφάλισε το protothema τραβήχτηκαν δυο μόλις λεπτα μετα το ατύχημα που συνέβη κατα την διάρκεια του ετήσιου διάπλου Πάρου - Αντιπάρου.

Συγκεκριμένα, χθες στις 17:12 κι αφού ειχε ξεκινήσει ο διάπλους, αγώνας στον οποίο εχει συμμετάσχει στο παρελθόν και μάλιστα δυο φορές ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς, ενα φουσκωτό σκάφος επιχείρησε να μπει στο λιμάνι της Αντιπάρου όταν ενα άλλο φουσκωτό σκάφος, οδηγός του οποιου ήταν επιτηρών της εκδήλωσης, επιχείρησε να ανακόψει την πορεία του πρώτου σκάφους για λόγους ασφαλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιτηρών του αγώνα ανέπτυξε ταχύτητα στην προσπάθεια του να φτάσει εγκαίρως το φουσκωτό που προσέγγιζε το λιμανι της Αντιπάρου αλλά και τους κολυμβητές. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο και - με τη φόρα που είχε - να κάνει μικρό άλμα και να εμβολισει το μικρότερο φουσκωτό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί απο προπέλα η γυναικα που καθόταν αριστερά του πρυμναίου καναπέ.

Η άτυχη γυναικα μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγειας καθώς έφερε σοβαρά τραύματα απο την προπέλα στο αριστερό της πόδι ενώ χθες αργά το βραδυ, συγκεκριμένα γύρω στις 23.00 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο των Αθηνών. Το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Ελληνοαμερικανοί τουρίστες βυθίστηκε και ανελκύθηκε με την βοήθεια γερανού και τωρα το Λιμενικο διενεργεί προανάκριση ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αιτια του ατυχήματος.

paros-sigkrousi
paros-sigkrousi-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης