Τσιγγάνοι λήστεψαν Ινδό στη Λαμία

Τσιγγάνοι λήστεψαν Ινδό στη Λαμία

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και, αφού πήγε στο τμήμα, αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων έναν 19χρονο τσιγγάνο ως έναν από τους δυο δράστες - Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 17χρονος συνεργός του

peripoliko_9
Ανυποψίαστος περίμενε το λεωφορείο στη στάση μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας τη νύχτα της Τρίτης ένας 39χρονος Ινδός ο οποίος κατοικεί και εργάζεται στην περιοχή Ηράκλεια, όταν βρέθηκε στο έλεος τσιγγάνων ληστών.

Οι δυο νεαροί που τον πλησίασαν δεν είχαν σκοπό να επιβιβαστούν στο λεωφορείο, αλλά του επιτέθηκαν ξαφνικά και ο ένας από αυτούς τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο κεφάλι ζαλίζοντάς τον! Έτσι, ο συνεργός του βρήκε ευκαιρία να αρπάξει το πορτοφόλι του που είχε μέσα 250 ευρώ και το αξίας 170 ευρώ κινητό του και να το βάλουν στα πόδια!

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και, αφού πήγε στο τμήμα, αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων έναν 19χρονο τσιγγάνο ως έναν από τους δυο δράστες. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ λίγο αργότερα συνέλαβαν και τον 17χρονο συνεργό του. Οι δυο νεαροί, που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για διάφορα αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για ληστεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης