Σε δάσος στη Ρόδο καλλιεργούσε τεράστια χασισόδεντρα

rodos_xasisofyteia

Είχε κρύψει τη χασισοφυτεία σε δύο ξεχωριστά επίπεδα – Οι αρχές τον έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση

Σε δυο ξεχωριστά επίπεδα, που που είχε διαμορφώσει κατάλληλα και είχε κρύψει πίσω από ολόκληρη... περίφραξη μέσα σε μια πυκνόφυτη δασική έκταση, βρισκόταν η αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε ένας 46χρονος Έλληνας στην Δημοτική Ενότητα Ατταβύρου στη Ρόδο!

Παρά τα μέτρα που είχε πάρει για να μην εντοπίζεται η παράνομη καλλιέργεια, όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν την χασισοφυτεία και την έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση, περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Όταν είδαν τον 46χρονο να φτάσει στο σημείο και να περιποιείται την φυτεία, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στον χώρο της φυτείας, κατασχέθηκαν 64 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε τα 2,9 μέτρα και ο εξοπλισμός για την καλλιέργεια, ενώ στο Ι.Χ. φορτηγάκι του δράστη που κατασχέθηκε και στην κατοικία του βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο γραμμαρίων, σπόροι και ένα τσιγαριλίκι. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

euroarabic

Η «3η Ευρω-Αραβική Σύνοδος: Κοινοί Ορίζοντες» θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Οι μετέχοντες θα εγκαινιάσουν εποικοδομητικό διάλογο, θα αδράξουν ευκαιρίες και θα ενισχύσουν τους οικονομικούς δεσμούς 

mati_main

Ενώ δικαστικές πηγές μιλούσαν για άσκηση προσωποποιημένων ποινικών διώξεων μέσα στο Σεπτέμβριο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία και το πόρισμα της επιθεωρήτριας δημόσιας διοίκησης - Όμως το πόρισμα αυτό δεν είναι έτοιμο και θα χρειαστούν μήνες για να συνταχθεί

4