Σε δάσος στη Ρόδο καλλιεργούσε τεράστια χασισόδεντρα

Σε δάσος στη Ρόδο καλλιεργούσε τεράστια χασισόδεντρα

Είχε κρύψει τη χασισοφυτεία σε δύο ξεχωριστά επίπεδα – Οι αρχές τον έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση

rodos_xasisofyteia
Σε δυο ξεχωριστά επίπεδα, που που είχε διαμορφώσει κατάλληλα και είχε κρύψει πίσω από ολόκληρη... περίφραξη μέσα σε μια πυκνόφυτη δασική έκταση, βρισκόταν η αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε ένας 46χρονος Έλληνας στην Δημοτική Ενότητα Ατταβύρου στη Ρόδο!

Παρά τα μέτρα που είχε πάρει για να μην εντοπίζεται η παράνομη καλλιέργεια, όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν την χασισοφυτεία και την έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση, περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Όταν είδαν τον 46χρονο να φτάσει στο σημείο και να περιποιείται την φυτεία, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στον χώρο της φυτείας, κατασχέθηκαν 64 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε τα 2,9 μέτρα και ο εξοπλισμός για την καλλιέργεια, ενώ στο Ι.Χ. φορτηγάκι του δράστη που κατασχέθηκε και στην κατοικία του βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο γραμμαρίων, σπόροι και ένα τσιγαριλίκι. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης