Βίντεο: Η στιγμή που τουριστικό σκάφος πέφτει πάνω σε πλοιάριο στην Αλυκή της Πάρου
Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός αλλά μόνο υλικές ζημιές
Ναυτικό ατύχημα προκλήθηκε το Σάββατο στην Αλυκή της πάρου όταν τουριστικό σκάφος με δύο Έλληνες επιβαίνοντες έπεσε πάνω σε άλλο πλοιάριο μετά από επικίνδυνους ελιγμούς.
Ευτυχώς στο πλοίο ΚΥΡΑΝΤΙΝΑ, στο οποίο προκλήθηκαν φθορές αλλά και εισροή υδάτων, τη στιγμή της πρόσκρουσης δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.
Άνδρες του Λιμενικού προσέδεσαν τα δύο σκάφη και απαγόρευσαν τον απόπλου τους.
Σημειώνεται ότι εξαιτίας της μεγάλης κίνησης που παρατηρείται την εποχή αυτή στις εγκαταστάσεις των αλιευτικών καταφυγίων, συνιστάται αυξημένη προσοχή στην πλοήγηση των σκαφών ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους ατυχήματα. Ευτυχώς από το ατυχές συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο ζημιές στα σκάφη που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.