Ανθρωποκυνηγητό για κλέφτες… ψαριών στην Πρέβεζα!

Ανθρωποκυνηγητό για κλέφτες… ψαριών στην Πρέβεζα!

Δυο άνδρες ηλικίας 25 και 51 χρόνων είχαν κλέψει από μια μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας της περιοχής… τσιπούρες και λαβράκια βάρους 200 κιλών

tsipoures
Με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησαν να διαφύγουν από το πλήρωμα περιπολικού σκάφος του Λιμενικού που τους ζήτησε να σταματήσουν για έλεγχο, στη θαλάσσια περιοχή “Λασκάρα” της Πρέβεζας δύο Έλληνες που επέβαιναν σε ταχύπλοο.

Όταν το σκάφος τους ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ο λόγος που οι δυο άνδρες ηλικίας 25 και 51 χρόνων δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις. Νωρίτερα, είχαν κλέψει από μια μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας της περιοχής… τσιπούρες και λαβράκια βάρους 200 κιλών! Τα αλιεύματα κατασχέθηκαν, όπως και το σκάφος των δραστών που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενοι για κλοπή, απείθεια και αντίσταση.

*** Στον χώρο ενός εργοστασίου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 37χρονος Έλληνας, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να κλέψει καλώδια χαλκού και διάφορα εργαλεία. Μάλιστα, είχε «χτυπήσει» και την περασμένη το ίδιο εργοστάσιο! Στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε χωρίς άδεια με έξι φυσίγγια και ένα λοστός μήκους 0,70 εκατοστών. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης