Δολοφονία γιατρού στη Σητεία: Το εξώδικο της αδελφής και το τεστ DNA

Δολοφονία γιατρού στη Σητεία: Το εξώδικο της αδελφής και το τεστ DNA

Η αδελφή του θύματος καλεί μέσω δικηγόρου την Βουλγάρα και το ανήλικο παιδί, να έρθει στην Αθήνα, ώστε να διενεργηθεί τεστ DNA για να διαπιστωθεί εάν ο ανήλικος γιος είναι πράγματι το βιολογικό παιδί του δολοφονημένου καρδιολόγου

giatros-siteia01-mesa
Σε εξέταση DNA του ανήλικου παιδιού, καλεί, με εξώδικό της, η αδελφή του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που είχε δολοφονηθεί τον Οκτώβριο του 2017 από τον εραστή της Βουλγάρας συζύγου του.

Η αδελφή του θύματος καλεί μέσω δικηγόρου την Βουλγάρα και το ανήλικο παιδί που φαίνεται πως είχε αποκτήσει με τον καρδιολόγο, να έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 6 Ιουλίου ώστε να διενεργηθεί τεστ DNA σε γνωστό ιατρικό κέντρο των Αθηνών για να διαπιστωθεί εάν ο ανήλικος γιος είναι πράγματι το βιολογικό παιδί του δολοφονημένου καρδιολόγου.

Οι συγγενείς του θύματος επιθυμούν να γνωρίζουν εάν αυτό το παιδί είναι γνήσιο τέκνο του Χριστόδουλου Καλαντζάκη ή όχι αφού η Βουλγάρα σύζυγός του είχε ομολογήσει ότι διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με το δολοφόνο του άνδρα της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον καρδιολόγο.

Άλλωστε σύμφωνα με τους συγγενείς του γιατρού, ο ίδιος είχε υποψίες και είχε ζητήσει από την σύζυγό του, να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας του παιδιού. Ένα αίτημα που δεν έγινε ποτέ αποδεκτό από την Βουλγάρα σύζυγό του. Και επειδή το ανήλικο παιδί αυτή τη στιγμή είναι κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας και ουσιαστικά η Βουλγάρα διαχειρίζεται αυτή την περιουσία μέσω του παιδιού και επειδή ο δολοφονημένος γιατρός ήθελε να γίνει τεστ πατρότητας οι συγγενείς του καλούν την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση Βουλγάρα να προσέλθει σε γνωστό ιατρικό κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί DNA και να διαπιστωθεί αν ο ανήλικος γιος της είναι το βιολογικό τέκνο του καρδιολόγου.

Εκτός από τεστ πατρότητας το θύμα είχε συζητήσει και τη λήξη του γάμου του με την Βουλγάρα γυναίκα του η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο έστησε ενέδρα θανάτου με τον Βούλγαρο εραστή της στον καρδιολόγο.

Δείτε το εξώδικο:


kal
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης