Αυτά είναι τα μέλη του κυκλώματος που «έσπρωχνε» ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Αυτά είναι τα μέλη του κυκλώματος που «έσπρωχνε» ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών – Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και βίντεο 29 ατόμων

astynomia_8
Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και βίντεο από την δραστηριότητα, 29 ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μπόρεσε να εξαρθρώσει τη σπείρα, μία από τις μεγαλύτερες στη διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τα μέλη της πουλούσαν εκατοντάδες δόσεις καθημερινά, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Κάποια από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας έχουν συλληφθεί, ενώ άλλα διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται απο τους αστυνομικούς.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Κλείσιμο




speira1


speira2

speira3



speira4

speira5
speira6
speira7
speira8


speira9
speira10
speira11

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης