Συνάντηση Παυλόπουλου με τους γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη

kouklatzis

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ζητήσει να πληροφορηθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι δύο στρατιωτικοί

Τους γονείς του κρατούμενου στις φυλακές της Αδριανούπολης, λοχία Δημήτρη Κούκλατζη συναντά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Παυλόπουλος που λίγο μετά τις 5 το απογευμα έφτασε στην πόλη του Έβρου για τις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις,  ζήτησε να δει από κοντα και να μιλήσει με το Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο «Αστήρ Παλλάς Εγνατία» όπου έχει καταλύσει, ο Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ζητήσει να πληροφορηθεί από τους γονείς του ενός εκ των φυλακισμένων στρατιωτικών σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ίδιος και ο Άγγελος Μητρετώδης, αφού τους βλέπουν στα επισκεπτήρια τους στην Αδριανούπολη, ενώ θα προσπαθήσει να τους δώσει κουράγιο.

Αύριο Δευτέρα θα βρεθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά από ειδική άδεια που πήρε από την τουρκικλή κυβέρνηση, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

seismos

Ο σεισμός καταγράφηκε 67 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά των Κυθήρων και 65 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων

synolakis_arthro

Ο διαπρεπής καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, που έκανε τη μελέτη για τη τραγωδία στο Μάτι, υποστηρίζει ότι δεν θα είχε χαθεί ούτε μία ανθρώπινη ζωή αν είχε διαταχθεί εγκαίρως η εκκένωση της περιοχής, καθώς θα χρειάζονταν μόλις 57 λεπτά για την απομάκρυνση ολόκληρου του τοπικού πληθυσμού

theodorakis

Ανοιχτή εκδήλωση για τη θρησκευτική ελευθερία στο σχολείο, στην οποία συμμετείχαν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Κωνσταντίνος Μενουδάκος

gab-parask-1

«Σε διεκδικητικού χαρακτήρα πρόσκαιρες καταλήψεις χώρων από φοιτητές με φθορές ή μη προτείνεται η δημιουργία Μόνιμης Επιτροπής διαπραγμάτευσης και Επικοινωνίας σε κάθε ΑΕΙ η οποία θα είναι αρμόδια για να συζητά με τους φοιτητές που προβαίνουν διεκδικητικού χαρακτήρα καταλήψεις χώρων»