Μυτιλήνη: Στη φυλακή ο 21χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 5χρονη

Μυτιλήνη: Στη φυλακή ο 21χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 5χρονη

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο την παρέσυρε σε δωμάτιο, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια το κοριτσάκι τον ακούμπησε – Ο ίδιος μέσω του συνηγόρου του υποστηρίζει στο protothema.gr ότι είναι αθώος

21xronos_lesvos
Στη φυλακή οδηγήθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 21χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε πεντάχρονο κοριτσάκι σε χωριό στη Μυτιλήνη.

Ο 21χρονος, με σκυμμένο το κεφάλι και την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και ουδέποτε έβλαψε το μικρό κορίτσι.

«Είμαι αθώος, δεν έγινε ποτέ τέτοιο περιστατικό» δηλώνει μέσω του συνηγόρου του στο protothema.gr.

Τι καταγγέλλουν οι γονείς της πεντάχρονης

Το περιστατικό καταγγέλλεται ότι έγινε πριν λίγες ημέρες. Η οικογένεια της πεντάχρονης τον κατήγγειλε ότι την παρέσυρε σε δωμάτιο του σπιτιού του, της έκανε επίδειξη των γενετικών του οργάνων και στη συνέχεια το 5χρονο κοριτσάκι τον ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα.

Κλείσιμο
Η περίεργη υπόθεση ξεκίνησε όταν η μητέρα του 21χρονου, που τυγχάνει να είναι και συνταξιούχος δημοτική σύμβουλος είχε μαζέψει κάποια παιχνίδια και ήθελε να τα χαρίσει σε παιδάκια της γειτονιάς της, τα οποία συχνά έπαιζαν στο δρόμο κάτω από το σπίτι της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πολύτεκνη μητέρα ζήτησε από το γιο της, απόφοιτο ΤΕΙ, που εργαζόταν ως αγρότης με τον πατέρα του, να φωνάξει τα παιδιά να έρθουν στο σπίτι για να πάρει τα παιχνίδια. Μεταξύ των παιδιών αυτών ήταν και το 5χρονο κορίτσι.

Με βάση τα όσα κατήγγειλαν στην αστυνομία οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, ο απόφοιτος ΤΕΙ απομόνωσε σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού την κόρη τους και της έκανε επίδειξη των γενετικών του οργάνων, ενώ στη συνέχεια το 5χρονο κοριτσάκι τον άγγιξε στα γεννητικά του όργανα.

Το παιδί αποκάλυψε στη μητέρα του τι συνέβη

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που έγιναν γνωστά, το παιδί αποκάλυψε όσα συνέβησαν στη μητέρα του και αμέσως καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία.

Το 5χρονο παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του κοριτσιού στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, υποστήριξε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από τα όσα του καταμαρτυρούνται και πως οι κατηγορίες είναι σκευωρίες των γονιών του παιδιού σε βάρος του.

*Πηγή φωτογραφίας: «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης