Σύζυγος κρατούμενου προσπάθησε να περάσει ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων

Σύζυγος κρατούμενου προσπάθησε να περάσει ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων

Η γυναίκα είχε κρύψει 42 γραμμάρια στα ρούχα που μετέφερε


 

 
Παναγιώτης Τσιμπούκης


Σύζυγος κρατουμένου επιχείρησε σήμερα να περάσει στις φυλακές Τρικάλων 42 γραμμάρια ηρωίνης επιμελώς κρυμμένα μέσα ρουχισμό που προοριζόταν για το σύζυγό της.

Ειδικότερα, σύζυγος κρατουμένου, γεωργιανής καταγωγής, προσήλθε σήμερα στις φυλακές  Τρικάλων προκειμένου να τον επισκεφθεί και να του παραδώσει τέσσερα παντελόνια.

Όμως, κατά τον έλεγχο, ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε, επιμελώς κρυμμένα στα παντελόνια, 42  γραμμάρια ηρωίνης.

Αμέσως, η σύζυγος συνελήφθη, ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας ,   κλήθηκε η Αστυνομία και  η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η  δεύτερη επιτυχημένη αποτροπή εισαγωγής σημαντικής ποσότητας παράνομων ουσιών, μόλις σε μία εβδομάδα, καταδεικνύει αφενός τη συνεχή απειλή των φυλακών από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και αφετέρου τον υψηλό επαγγελματισμό των υπαλλήλων για να κρατήσουν τα καταστήματα κράτησης «καθαρά» από ναρκωτικά. 

Παράλληλα, το  υπουργείο Δικαιοσύνης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον σωφρονιστικό υπάλληλο για την εγρήγορση και την ευσυνειδησία που επέδειξε στην άσκηση των καθηκόντων του.
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε

1985239

Οι επιβάτες μπορούν να το βρουν εντός των συρμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ διανέμεται σε τουριστικούς σταθμούς και μεγάλους σιδηροδρομικούς σταθμούς