Σύζυγος κρατούμενου προσπάθησε να περάσει ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων

Σύζυγος κρατούμενου προσπάθησε να περάσει ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων

Η γυναίκα είχε κρύψει 42 γραμμάρια στα ρούχα που μετέφερε


 

 
Παναγιώτης Τσιμπούκης


Σύζυγος κρατουμένου επιχείρησε σήμερα να περάσει στις φυλακές Τρικάλων 42 γραμμάρια ηρωίνης επιμελώς κρυμμένα μέσα ρουχισμό που προοριζόταν για το σύζυγό της.

Ειδικότερα, σύζυγος κρατουμένου, γεωργιανής καταγωγής, προσήλθε σήμερα στις φυλακές  Τρικάλων προκειμένου να τον επισκεφθεί και να του παραδώσει τέσσερα παντελόνια.

Όμως, κατά τον έλεγχο, ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε, επιμελώς κρυμμένα στα παντελόνια, 42  γραμμάρια ηρωίνης.

Αμέσως, η σύζυγος συνελήφθη, ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας ,   κλήθηκε η Αστυνομία και  η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η  δεύτερη επιτυχημένη αποτροπή εισαγωγής σημαντικής ποσότητας παράνομων ουσιών, μόλις σε μία εβδομάδα, καταδεικνύει αφενός τη συνεχή απειλή των φυλακών από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και αφετέρου τον υψηλό επαγγελματισμό των υπαλλήλων για να κρατήσουν τα καταστήματα κράτησης «καθαρά» από ναρκωτικά. 

Παράλληλα, το  υπουργείο Δικαιοσύνης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον σωφρονιστικό υπάλληλο για την εγρήγορση και την ευσυνειδησία που επέδειξε στην άσκηση των καθηκόντων του.
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rix43

Πρόκειται για επιφανειακό σεισμό - Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον υποθαλάσσιο χώρο περίπου 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ζακύνθου

assoe0

Επιθέσεις αντιεξουσιαστών έξω από Πανεπιστήμια, πορείες και συγκεντρώσεις, ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής με απειλές: Αν πάθει τίποτα ο Κουφοντίνας θα σας κάψουμε ζωντανούς

36