Ιωάννινα: 22χρονος ξάφριζε χρήματα από τα μπουφάν μαθητών

Ιωάννινα: 22χρονος ξάφριζε χρήματα από τα μπουφάν μαθητών

Τον αντιλήφθηκαν οι δάσκαλοί τους που έδωσαν λεπτομερή περιγραφή του στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και τελικά συνελήφθη

Ιωάννινα: 22χρονος ξάφριζε χρήματα από τα μπουφάν μαθητών
Το πενιχρό χαρτζιλίκι των ανήλικων παιδιών που είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο τους στην περιοχή Βουνοπλαγιά των Ιωαννίνων, έβαλε στο μάτι ένας 22χρονος Έλληνας και το ξάφρισε την ώρα που εκείνα ήταν απορροφημένα με το παιχνίδι τους!

Ο νεαρός δράστης άρπαξε διάφορα μικρά χρηματικά ποσά από τα μπουφάν τεσσάρων μαθητών, αλλά τον αντιλήφθηκαν οι δάσκαλοί τους που έδωσαν λεπτομερή περιγραφή του στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Μετά από λίγα λεπτά, ο 22χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και τα χρήματα αποδόθηκαν στα παιδιά. Σε βάρος του δράστη, που προσήχθη στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

*** Από την ξεκλείδωτη πόρτα τρύπωσε στο σπίτι μιας 37χρονης Βουλγάρας σε περιοχή της Φλώρινας ένας 45χρονος Έλληνας και «βούτηξε» τρία κινητά, διάφορα προσωπικά αντικείμενα και 1.000 δηνάρια. Όμως, εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν τα κλοπιμαία πάνω του, συνελήφθη και στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι τον Δεκέμβριο και τον Φεβρουάριο είχε κλέψει 300 ευρώ, δυο κινητά και διάφορα μικροαντικείμενα σε δυο καφετέριες! Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για κλοπή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης