Ο λαός στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία: Για 1,5 εκατομμύριο πολίτες μιλούν οι διοργανωτές

Ο λαός στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία: Για 1,5 εκατομμύριο πολίτες μιλούν οι διοργανωτές

Γεμάτη κόσμο η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου - «Κοσμοπλημμύρα» στη Σταδίου, τη Φιλελλήνων, τη Μητροπόλεως και την Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος που δίνουν βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.


Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους οι διαδηλωτές ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο πολίτες. Ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο ήταν όλες οι κεντρικές λεωφόροι γύρω από τη Βουλή, όπως η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας που ήταν αδιάβατη από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου. «Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ήταν 140.000, εκτίμησε που προκάλεσε θυμηδία. Κι αυτό διότι οι εικόνες και μόνο από την συγκέντρωση αποτυπώνουν ότι η εντυπωσιακή παρουσία των Ελλήνων πολιτών δεν είναι δυνατόν να περιορίζεται στις 140.000 διαδηλωτές. 
Πρώτοι έφτασαν στον Πειραιά οι Κρητικοί τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και το Πότε θα κάνει ξαστεριά.

Την ίδια ώρα ξεκινούσαν από τη Θεσσαλονίκη τα πρώτα πούλμαν με προορισμό την Αθήνα με τους επιβάτες τους να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή» αλλά και να στέλνουν μηνύματα στον Νίμιτς ζητώντας να τον πάνε στο μουσείο της Αμφίπολης.


Γεμάτα φεύγουν τα λεωφορεία και από την Πάτρα παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε το πρωί στην αχαϊκή πρωτεύουσα.


ΣΧΟΛΙΑ (789)

Αρχοντούλα

Αφού ήταν τόσα ..... εκατομμύρια πολίτες γιατί δεν μας δείχνετε μερικές εικόνες από την ...... κοσμοπλημμύρα που έφτανε μέχρι το ..... Χίλτον και μέχρι την ..... Ομόνοια και μέχρις τις ............. στήλες του Ολυμπίου Διός ; Εγώ βλέπω μισοάδεια Πλατεία και άδεια τη Φιλελλήνων. Εκατομμύρια πολίτες σημαίνει εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα και εκατομμύρια Facebookw. Απλά πράματα !

μχ

ποσα τετραγονικα χιλλιομετρα ηταν ο κοσμοσ βγενη και ποσοι ηταν τοσο απλο τι μαλωνετε σε κάθε τετραγονικο 2με3 ατομα καντε υπολογησμο από μια οικοδομη εστο δεκαοροφη ποσα χιλλιμετρα μπορη να καληψη

458

Προτείνω στούς αλήτες που θεωρούν ότι ο κόσμος χθες δεν ήταν 7ψήφιο νούμερο, να οργανώσουν και αυτοί ένα αντίθετο συλλαλητήριο που να υποστηρίζουν τα ανθελληνικά τους πιστεύω. Και ας μετρηθούμε εκεί κατακάθια του βόθρου.

ΣΤΑΝΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ 2050

Όταν η Πλ.Συντάγματος με τους Πέριξ Δρόμους ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ+έχει Πολύ Κόσμο εντός της Πλατείας+έως το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη λίγο πριν τα Σκαλάκια,αυτό Σημαίνει ότι ΜΟΝΟ σε αυτό το Κομμάτι έχει Σίγουρα γύρω στις 250,000 + την Λ.Βασιλίσσης Σοφίας που απο ότι λένε και τα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕξαπάτησης έφτανε μέχρι και το Πολεμικό Μουσείο...+Μητροπόλεως+Ερμού μέχρι την Πλ.Μοναστηρακίου+Κόσμος που πηγαινοερχότανε όπου Μπορούσε να κινηθεί σε στενά κτλ. ε ναι στο Σύνολο ήταν 140...Σκέτο όχι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ή κάτι Παραπάνω ούτε λόγος να γίνεται...Είχε Μεγαλύτερη Μαζικότητα απο την Δεύτερη Κυριακή των Αγανακτισμένων με 500.000 κατά τις τότε Εκτιμήσεις+σίγουρα πλησίαζε αν δεν ξεπερνούσε την Κυριακή 12/2/2012 (γύρω στο 1 Εκατ. τότε) που πέρναγε το Μακροπρόθεσμο-Μνημόσυνο..ο Τρελλαντώνης...για όσους δεν θυμούνται ήταν η Κυριακή που Πυρπολήθηκε απο τους "Εσκιμώους" ο Ιστορικός Κινηματογράφος λίγο πιο πέρα απο την ΜΑΡΦΙΝ..επι της Σταδίου.Μιλάμε για τουλάχιστον 1 με 1,500,000=140 Νοματαίοι-Υπερβολικό Νούμερο οι 140,000...τι είναι αυτά τα Πράγματα..Επίσης τα Εκατομμύρια των Ελλήνων που κατέβηκαν επι σύνολό και στις 2 Εθνικές Γιορτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ακόμα Αρκετές Εκατοντάδες Χιλιάδες που για Χ,Ψ,Ω λόγους ΔΕΝ μπορούσαν να ΚΑΤΕΒΟΥΝ σε Αθήνα ή θεσσαλονίκη.

ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ 2050

Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που βρέθηκαν στην Μεγαλειώδη Χθεσινή Εθνική Μάζωξη απο Όλη την Ελλάδα!!! Κατά Δεύτερον σχετικά με το πόσο Κόσμο είχε...0..εγώ έφτασα γύρω στη 1 και έφυγα κατά τις 5 όταν είχε ξεκινήσει και "Έσπαγε" ο Πολύς Κόσμος...Λοιπόν περπάτησα την διαδρομή απο Στήλες του Ολυμπίου Διός μέχρι Λ. Βασιλίσσης Σοφίας έως και την Βουκουρεστίου (κάτω απο το ΜASTICHA SHOP επί της Κριεζώτου&Πανεπιστημίου Γωνία) στην Ομήρου είχε μπει Φραγμός με τις Κλούβες..Στην Συγκεκριμένη Διαδρομή ειδικά απο το Ύψος της Εισόδου του Ζαππείου και όσο προχώραγες υπήρχε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-Ειδικά στο Σημείο που βρίσκονται οι Προτομές των Τριών Τραγικών επί της Λ.Αμαλίας/Είσοδο του Κήπου ΑΣΦΥΞΙΑ....ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ όταν έφτανες προς την Πλατεία/στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη..το Μοναδικό που υπήρχε ήταν μια συνεχιζόμενη στενή Λωρίδα επί του Πεζοδρομίου στην Λ.Αμαλίας για να περνάνε όσοι Μπορούσαν...με στριμωξίδι κτλ...Επίσης ο Χώρος Μπροστά απο το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ..η Λ.Βασιλίσσης Σοφίας όσο έβλεπα είχε πολύ Κόσμο (δεν πήγα απο αυτή την Πλευρά).Στο Τέλος του Φραγμού επί της Πανεπιστημίου υπήρχε Περιφρούρηση+Ορθώς ήταν εκεί,ύστερα δια μέσω της Βουκουρεστίου πήγα στην Σταδίου που επίσης ήταν Πλημμυρισμένη απο Κόσμο +κάτω απο το Ύψος της Βουκουρεστίου..περπάτησα μέχρι ενός σημείου και ύστερα Επιστροφή..Παρατήρησα ότι και στην Σταδίου+Πανεπιστημίου ο Κόσμος Ερχότανε Μπουλούκια-Ομαδικά!!! όλο αυτό γύρω στις 2 που υποτίθεται ξεκίναγαν οι Ομιλίες.Κατέβηκα και προς την Μητροπόλεως μέχρι την Πλατεία Καπνικαρέας η Ροή ήταν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ.....επίσης αφού είχε ξεκινήσει η Ομιλία του ΜΙΚΗ είδα την Φιλελλήνων να είναι Γεμάτη μέχρι ΚΑΙ την Πρώτη Ρώσικη Εκκλησία δηλαδή έως και την Συμβολή των Οδών Φιλελλήνων&Ναυάρχου Νικοδήμου. Δηλαδή 0000140 στο Σύνολο.

Πρωτη φορά που είδα 140000 ανθρώπους

να μοιάζουν με εκατομμύρια.. Ο σύριζα έχει ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ αν και είμασταν μονο 140k....

Απορίες....

Δηλαδή για να καταλάβω...η κυβέρνηση είναι χαρούμενη επειδή τελικά δεν ήταν 1.000.000 ή 1.500.000 όπως έλεγαν οι διαδηλωτές? Αυτό ήταν το "ταβάνι" τους για να θορυβηθούν και να μην έχει ήσυχη την συνείδησή του ο Κοτζιάς και οι υπόλοιποι? Δηλαδή αν τελικά πήγαν πχ 800.000 είναι αδιάφορος αριθμός και συνεπώς "αποτυχημένο" το συλλαλητήριο? Βάσει αυτής της λογικής δηλαδή αν οι διοργανωτές λέγανε θα είναι 3.000.000 κ τελικά συμμετείχαν 1.000.000 το συλλαλητήριο πάλι θα ήταν αποτυχημένο γιατί......... έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους οι διοργανωτές. Αχαχαχα Σοβαρά τώρα η κυβέρνηση πιστεύει ότι όσοι δεν πήγαν στο συλλαλητήριο είναι υπέρ της χρήσης του ονόματος Μακεδονία? Γιατί δεν κάνετε ένα δημοψήφισμα βρε πάλι????? Σουργελα!!!

νηρέας

Φτάνουν στα όρια της αλητείας . Δεν μας πειράζει όσοι θέλουν να πάνε . Και δεν σταμάτησαν να χλευάζουν και να κοροϊδεύουν να ειρωνεύονται .Γιατί σήκωσαν την γαλανόλευκη Ε? --- Ελαμψαν τα μάρμαρα και η θάλασσα κυμάτισε .

Μάνος

Είναι δυνατόν η Ελληνική κυβέρνηση να χρησιμοποιεί το επιχείρημα των Σκοπιανών πως στο Συλλαλητήριο είχε λίγο κόσμο. Δηλαδή τους δίνει επιχείρημα για την ονομασία, πως οι Έλληνες είναι αδιάφοροι για το όνομα. Επίσης τι σχέση έχει η ποσότητα του πλήθους με την διαπραγμάτευση? Δηλαδή αν είναι 140000 τους δίνουμε το όνομα και αν είναι 1μυριο δεν τους το δίνουμε?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ

H ΕΛΑΣ μας λεει ,και για να εχουν και ακριβή γνώση οι φίλοι συναναγνώστες Αθηναίοι,πως η κάλυψη του συλλαλητηρίου ήταν ακριβώς όση η επιφάνεια του Εθνικού Κήπου 155 στρέμματα ΧΩΡΙΣ τον χώρο του Ζαππείου, δηλ. μόνο τον γνωστό περιφραγμένο χώρο της Λ. Αμαλίας -Σοφίας- Ηρ. Αττικού - πλευρα Ζαππείου!!!!! Επιτέλους ποιον κοροιδεύουν οι σιχαμένοι ΨΕΥΤΕΣ??! Ηταν πάνω απο 1,2 εκατομμυρια

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

crete_ar

Ανατριχίλα από βίντεο του 2016 που τον δείχνει να εξερευνά τη στοά στην οποία πέταξε την 60χρονη βιολόγο - Πληθαίνουν οι καταγγελίες γυναικών για άλλες επιθέσεις του Γιάννη Παρασκάκη