Εν μέσω αποθέωσης από το συγκεντρωμένο πλήθος έγινε το πρωί της Κυριακής η αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.
Χιλιάδες Έλληνες πολίτες που έχουν ήδη κατακλύσει την πλατεία εν όψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία καταχειροκρότησαν τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, ενώ η μπάντα τους έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή».
Δείτε το στιγμιότυπο από το Σύνταγμα:
Κλείσιμο
Από νωρίς το πρωί φτάνουν στην Αθήνα διαδηλωτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Φορώντας παραδοσιακές στολές της Μακεδονίας, αλλά και άλλων περιοχών της χώρας μας, κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια και βροντοφωνάζοντας «η Μακεδονία είναι ελληνική», υψώνουν τη φωνή τους για να στείλουν το μήνυμά τους.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.