Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Στο μικροσκόπιο το τηλεφώνημα ενός λεπτού πριν τη δολοφονία

Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Στο μικροσκόπιο το τηλεφώνημα ενός λεπτού πριν τη δολοφονία

Οι αναλυτές πιστεύουν πως αν καταφέρουν να το απομονώσουν και να εντοπίσουν ποιο ήταν το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής τότε θα φτάσουν στους ηθικούς αυτουργούς

Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Στο μικροσκόπιο το τηλεφώνημα ενός λεπτού πριν τη δολοφονία
Στο τηλεφώνημα του ενός λεπτού που πραγματοποίησε ο δολοφόνος όταν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο βγήκε από την αίθουσα συσκέψεων επικεντρώνονται οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών. 

Όπως εκτιμούν, ο πιστολέρο βγήκε και επικοινώνησε με τον εντολέα του προκειμένου να λάβει οδηγίες καθώς η «δουλειά» φαίνεται πως είχε στραβώσει. Πιθανόν ο ηθικός αυτουργός να ζήτησε να τον απειλήσουν με το πιστόλι ή ακόμα και να τον πυροβολήσουν χωρίς όμως να τον σκοτώσουν για να λάβει το μήνυμα και έτσι
έγινε το κακό.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας πιστεύουν πως αν καταφέρουν να απομονώσουν αυτό το τηλεφώνημα και να εντοπίσουν ποιο ήταν το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής τότε έχουν λύσει το μυστήριο. Και αυτό γιατί τότε θα έχουν... στο πιάτο τον εντολέα και είναι πολύ εύκολο να φθάσουν και στους φυσικούς αυτουργούς. Οι αστυνομικοί όταν ο βοηθός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τους είπε ότι ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς «πελάτες» βγήκε για περίπου ενάμισι με δύο λεπτά έξω από την αίθουσα συσκέψεων ερεύνησαν και το ενδεχόμενο να συναντήθηκε με κάποιον όμως αυτή η εκδοχή στην πορεία απορρίφθηκε και κατέληξαν στο ενδεχόμενο ο αλλοδαπός να πήγε σε διπλανή αίθουσα και να κάλεσε το «αφεντικό» του για να λάβει οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις του. 
Κλείσιμο

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν το σκηνικό
της δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις δράστης και θύμα σηκώθηκαν όρθιοι όταν κάποια στιγμή ο δολοφόνος έβγαλε το πιστόλι και κινούμενος προς την πόρτα της εξόδου πυροβόλησε από το πλάι το θύμα ο οποίος βαριά τραυματισμένος έγειρε και έκατσε πάνω στην καρέκλα. Στη συνέχεια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή για περίπου δύο με τρία λεπτά, να ψελλίσει κάτι στον 32χρονο βοηθό του και στη συνέχεια λόγω της αιμορραγίας να χάσει τις αισθήσεις του και να πεθάνει. 







Δείτε βίντεο: Ζαφειρόπουλος: Στο μικροσκόπιο το τηλεφώνημα ενός λεπτού πριν τη δολοφονία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης