Μπλόκο στη Λια από «φουσκωτούς» για το γάμο της χρονιάς

Μπλόκο στη Λια από «φουσκωτούς» για το γάμο της χρονιάς

Ξεκίνησαν τα παρατράγουδα με πρωταγωνιστές τους σωματοφύλακες που έχουν αναλάβει να κρατήσουν την γαμήλια δεξίωση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα - Μπιτς πάρτι με τάπερ οργανώνουν οι Μυκονιάτες για να διαμαρτυρηθούν

Μπλόκο στη Λια από «φουσκωτούς» για το γάμο της χρονιάς
Απαγορευμένη ζώνη η μυκονιάτικη παραλία με την παχιά άμμο και τα διαυγή νερά για ντόπιους και τουρίστες καθώς δεκάδες σωματοφύλακες έχουν λάβει εντολή να αποτρέπουν την κάθοδο του κόσμου και των οχημάτων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από λίγα λεπτά οι σωματοφύλακες απαγόρεψαν σε μητέρα με το παιδί της να κατέβουν από το αυτοκίνητο συστήνοντας τους να μην συνεχίσουν στην διαδρομή προς την παραλία επειδή η πρόσβαση σε αυτή έχει καταστεί αδύνατη λόγω των τελευταίων προετοιμασιών για το γαμήλιο πάρτι του Αιγύπτιου με ελληνικές ρίζες μεγιστάνα Καρίμ Ελ Σιάτι με το διάσημο μοντέλο Αννα Μπεατρίς Μπάρος.

Κλείσιμο
Ωστόσο, δεκάδες Μυκονιάτες ετοιμάζονται να κατέβουν στη Λια ...με τάπερ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το καθεστώς απαγόρευσης και ασυλίας που πρόσφερε αφειδώς στους διοργανωτές ο Δήμος Μυκόνου με την ανοχή της Αστυνομίας και λοιπών τοπικών αρχών. 

Το κάλεσμα διαμαρτυρίας έγινε μέσω των social media τα δυο τελευταία 24ωρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν συμβολικά για το κλείσιμο της παραλίας και των αυθαίρετων κατασκευών. Μιας παραλίας, στην οποία από τις 6 το απόγευμα ξεκίνησαν να συρρέουν με σταθερό ρυθμό δεκάδες πολυτελή μαύρα βαν που μεταφέρουν τους καλεσμένους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα λάβει χώρα το μυθικό πάρτι των 5 εκατ. ευρώ.



Το Καρίμ Ελ Σιάτι και η Αννα Μπεατρίς Μπάρος







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης