Ο παππούς του μικρού Φοίβου στο protothema.gr: Έτσι πηρα στα χέρια μου ξανά το εγγόνι μου

Ο παππούς του μικρού Φοίβου στο protothema.gr: Έτσι πηρα στα χέρια μου ξανά το εγγόνι μου

Ο κ. Μπάμπης περιγράφει τις σκηνές που διαδραματίστηκαν στη Χαλκιδική - «Τώρα έχουμε αγώνα να είμαστε στο πλευρό και των δύο εγγονιών μας» λέει η γιαγιά του παιδιού

Ο παππούς του μικρού Φοίβου στο protothema.gr: Έτσι πηρα στα χέρια μου ξανά το εγγόνι μου
Τη στιγμή του εντοπισμού του 35χρονου μαζί με το παιδί περίπου 1χλμ. έξω από τα Ορμύλια περιέγραψε στο protothema.gr ο παππούς του μικρού Φοίβου.

«Αυτός συνάντησε σε ένα χωράφι δύο Αλβανούς. Τους ζήτησε φαγητό και ασπιρίνες και αυτοί διαπραγματεύονταν για περίπου 2 ώρες μέχρι που ένας από αυτούς να ειδοποιήσει τη γυναίκα του. Αυτή με ειδοποίησε εμένα και μαζί με 3-4 παιδιά πήγαμε στο σημείο. Το παιδί το είχε τυλιγμένο με 5-6 μπουφάν. Κάποια στιγμή τον περιτρυγίρισαν τα παιδιά, τον ακινητοποίησαν και μου έφεραν το παιδί» λέει ο κ. Μπάμπης.

Κλείσιμο
Όσο για την κατάσταση του μικρού Φοίβου ο κ. Μπάμπης λέει: «Είναι πολύ αδυνατισμένο και φοβισμένο. Στην αρχή έκλαιγε αλλά όταν είδε τον αδερφό του ηρέμησε».



Με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά του Φοίβου περιγράφει στο protothema.gr τη χαρά της που ο 4χρονος βρέθηκε σώος και επέστρεψε στην οικογένειά του. «Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα δύο φορές. Μια που έχασα την κόρη μου με τόσο φρικτό τρόπο και μια που ψάχναμε τον Φοίβο. Τώρα έχουμε αγώνα να είμαστε στο πλευρό και των δύο εγγονιών μας» λέει συγκινημένη και συνεχίζει: «Ο μεγαλύτερος αδελφός του Φοίβου έκλαιγε από τη χαρά του και φώναζε “θέλω τον αδελφό μου”». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης