Φωτογραφικό οδοιπορικό στην «πνιγμένη» από σκούπιδια Τρίπολη

Φωτογραφικό οδοιπορικό στην «πνιγμένη» από σκούπιδια Τρίπολη

Αποπνικτική η κατάσταση με τους πολίτες να δηλώνουν όλο αυτό το διάστημα πως έχει εξαντληθεί κάθε όριο ανοχής και υπομονής

Φωτογραφικό οδοιπορικό στην «πνιγμένη» από σκούπιδια Τρίπολη
Ξεκίνησε η απομάκρυνση των σκουπιδιών από τους δρόμους της Τρίπολης και η εναπόθεσή τους στον χώρο που μισθώθηκε από τον δήμο στη θέση Άγιος Βλάσης, με τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή να δηλώνει πως η πόλη θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες και «δεν θα ζήσει ξανά ποτέ αυτή την κατάσταση». Εδώ και περίπου τρεις μήνες η κατάσταση στην Τρίπολη ήταν αποπνικτική με τους πολίτες να δηλώνουν όλο αυτό το διάστημα πως έχει εξαντληθεί κάθε όριο ανοχής και υπομονής. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση από την «πνιγμένη» από τα σκουπίδια πόλη. 

Ο δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής σε έκτακτη συνέντευξή του, είπε ότι εξελίσσεται ομαλά σήμερα η διαδικασία απομάκρυνσης των σκουπιδιών κι εκτίμησε ότι σε λίγες ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη από τα συσσωρευμένα για μήνες απορρίμματα. Ζήτησε για άλλη μια φορά υπομονή κι ανοχή λίγων ημερών από τους κατοίκους, ενώ μέσα στην εβδομάδα είπε, ολοκληρώνεται η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, για τον δημοτικό χώρο διαχείρισης απορριμμάτων, που ετοιμάζεται στο Μεγαβούνι και θα πάει για έγκριση στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.

Κλείσιμο
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες 
































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης