«Καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη». Με αυτό το μήνυμα και ένα βίντεο επέλεξαν να αποχαιρετήσουν οι φίλοι του τον αδικοχαμένο, νέο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες στα Γιάννινα, πολύ κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε.
Το βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και δεκαέξι δευτερολέπτων αποτελείται από φωτογραφίες του Βαγγέλη και μ' αυτόν τον τρόπο οι κοντινοί του άνθρωποι αποτίουν φόρο τιμής. Το βίντεο εχει ήδη 45 χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια ως ύστατο χαίρε, συλλυπητηρίων και συμπόνιας προς την οικογένεια, αλλά και πολλά οργισμένα κατά των υπευθύνων για την τραγική κατάληξη της ιστορίας του νεαρού.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV