Ιατροδικαστής για Βαγγέλη: Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία

Ιατροδικαστής για Βαγγέλη: Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας έχουν ήδη ενημερωθεί οι γονείς, οι οποίοι δεν θέλησαν να βάλουν δικό τους πραγματογνώμονα

Ιατροδικαστής για Βαγγέλη: Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία
Απαντήσεις για το τραγικό τέλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναζητά όλη η Ελλάδα, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων ανήκει στον 20χρονο φοιτητή από την Κρήτη.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας, αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό τέλος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, μιλά στο
protothema.gr και εξηγεί ότι δεν αποκλείεται το σενάριο αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ενημερωθεί οι γονείς για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας και ερωτήθηκαν αν επιθυμούν να βάλουν δικό τους πραγματογνώμονα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απάντησή τους σε αυτό το ερώτημα ήταν αρνητική.

Κλείσιμο



Λέει ακόμη ότι θα πρέπει σήμερα το πρωί να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση ενώ, όπως σημειώνει, προς το μεσημέρι θα είναι σε θέση να έχει πια εικόνα για το τελικό και ολοκληρωμένο πόρισμα της εξέτασης.

«Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι υπάρχουν μεταθανάτιες κακώσεις στο σώμα του Βαγγέλη. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο προς το παρόν. Θα πρέπει αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα, Δευτέρα) να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση και, όπως όλα δείχνουν, μέχρι το μεσημέρι θα είμαι σε θέση να έχω πλήρη εικόνα για τη σύνταξη του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης» σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη σορό του άτυχου 20χρονου, βρέθηκε ένα σημάδι που παραπέμπει σε τομή με μαχαίρι εσωτερικά στο δεξιό καρπό.

Σημαντικό στοιχείο, είναι ότι ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων Γιακουμάκης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αρχικά με την είδηση της εξαφάνισής του και κατόπιν με αυτή του θανάτου του, ήταν αριστερόχειρας. Σύμφωνα, δε, με αστυνομικές πηγές, οι φωτογραφίες του μαχαιριού που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του Βαγγέλη εστάλησαν στους γονείς του, οι οποίοι απάντησαν ότι ο 20χρονος φοιτητής είχε ένα παρόμοιο μαχαίρι, αλλά δεν μπορούν να είναι απολύτως βέβαιοι.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής απαγόρευσε στους σπουδαστές να βγουν από τις εγκαταστάσεις και εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών.



Την ίδια ώρα, η οικογένεια του φοιτητή δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το τραγικό τέλος του παιδιού τους. Ο θείος του, κ. Γιώργος Βιδιαδάκης, ήταν εκείνος που επωμίστηκε τον πιο δύσκολο ρόλο σε αυτή τη φρικτή στιγμή του εντοπισμού του πτώματος του Βαγγέλη καθώς ήταν εκείνος που έπρεπε να σπεύσει στο σημείο και να κάνει την αναγνώριση.  

«Είχαμε μία ελπίδα. Ήρθε το χειρότερο» είπε φανερά συγκινημένος και προσπαθώντας να βρει κουράγιο και δύναμη για να μπορέσει να σταθεί στο πλευρό της μάνας και του πατέρα του Βαγγέλη, που αυτή τη στιγμή προσπαθούν  να βρουν δύναμη για να δεχτούν τη φρικτή πραγματικότητα. 

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στη γενέτειρά του. Εκεί θα τον συνοδεύουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας του η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του…

Το τελευταίο αντίο στο παιδί που χάθηκε τόσο άδικα από τη ζωή…












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης