«Δεν ξέρω αν ήταν πληροφορία ή αν ήταν μία τυχαία παρακολούθηση», δήλωσε ο συνήγορος του Χριστόδουλου Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1 για τη σύλληψη του Ξηρού στην Ανάβυσσο.
Ο κ. Ραγκούσης μάλιστα συνέχισε λέγοντας: «Ο ίδιος μου είπε ότι ο κλοιός έσφιγγε καθημερινά. Είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσαν. Αυτό που δεν ήθελε ήταν να συλληφθεί την ώρα που ίσως είχε κάποιες επαφές και να θέσει σε κίνδυνο και άλλους ανθρώπους».
Από την πλευρά της, η κάτοχος της ταυτότητας της οποίας τα στοιχεία είχαν υποκλαπεί και χρησιμοποιήθηκαν στην πλαστή ταυτότητα η οποία βρέθηκε στη γιάφκα στην Ανάβυσσο που διέμενε το τελευταίο διάστημα ο Χριστόδουλος Ξηρός, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή: «Δεν την έχω χάσει. Αυτή είναι η καινούργια που είχα βγάλει σε αντικατάσταση της προηγούμενης. Ο αριθμός της ταυτότητας είναι ο ίδιος που χρησιμοποιώ εγώ τώρα. Την έχω στα χέρια μου. Όταν άλλαξα την ταυτότητα, τα καινούργια μου στοιχεία τα είχα δώσει σε τράπεζες, εφορίες, ΙΚΑ, κινητή τηλεφωνία, πουθενά αλλού».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV