Στο λιμάνι της Πάτρας έφτασε το Europa Cruise με 15 διασωθέντες του Norman Atlantic (βίντεο)
Ανακουφισμένοι οι συγγενείς των διασωθέντων του μοιραίου πλοίου
UPD:
Στο λιμάνι της Πάτρας έφτασε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα το Europa Cruise, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο που μετέφερε διασωθέντες από το μοιραίο «Norman Atlantic».
Ο αριθμός των διασωθέντων που έφθασαν στο λιμάνι της Πάτρας είναι 15, οι 9 εκ των οποίων είναι Έλληνες.
Στο λιμάνι της Πάτρας βρίσκονταν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και γιατροί, προκειμένου να προσφέρουν στους 15 διασωθέντες όποια βοήθεια χρειάζονταν, ενώ είχε εξασφαλισθεί μέριμνα για την μεταφορά τους και την φιλοξενία τους.
Επίσης στο λιμάνι βρίσκονταν και συγγενικά πρόσωπα διασωθέντων, που περίμεναν με αγωνία να συναντήσουν τους δικούς τους ανθρώπους
Κλείσιμο
Νωρίτερα το Europa Cruise, είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αποβιβάζοντας περίπου 31 διασωθέντες και συνέχισε το ταξίδι του για τον τελικό του προορισμό το Λιμάνι της Πάτρας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.