Κορκίδης: Ενα καλό Σαββατοκύριακο για την ελληνική αγορά

Κορκίδης: Ενα καλό Σαββατοκύριακο για την ελληνική αγορά

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ επανέλαβε πως ο ίδιος ο εμπορικός κόσμος πρέπει να αποφασίζει για τις Κυριακές που χρειάζεται να λειτουργήσουν τα καταστήματα, με βάση τις ανάγκες της κάθε περιοχής

Κορκίδης: Ενα καλό Σαββατοκύριακο για την ελληνική αγορά
«Ηταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για την ελληνική αγορά και τα επώνυμα προϊόντα είχαν την τιμητική τους» δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης, μετά το πρώτο διήμερο της ενδιάμεσης περιόδου εκπτώσεων που ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου.

Ο κ. Κορκίδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε ότιη αγορά έχει δείξει πως οι επτά Κυριακές λειτουργίας είναι αρκετές για να ανοίγον τα καταστήματα, προσθέτοντας ότι το λόγο επί του θέματος έχει η Δικαιοσύνη.

Κλείσιμο
Αποκάλυψε πως την Παρασκευή εκδικάζεται η υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά την απόφαση του Τμήματος Αναστολών του ΣτΕ που διέταξε την αναστολή του μέτρου λειτουργίας των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους σε ορισμένες περιοχές.

Ο κ. Κορκίδης επανέλαβε πως θέση των εμπόρων είναι ο ίδιος ο εμπορικός κόσμος να αποφασίζει για τις Κυριακές που χρειάζεται να λειτουργήσουν τα καταστήματα, με βάση τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης