Σύλληψη ή... παρεξήγηση; Το παρασκήνιο της περιπέτειας του Φάνη Χριστοδούλου

Σύλληψη ή... παρεξήγηση; Το παρασκήνιο της περιπέτειας του Φάνη Χριστοδούλου

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έμεινε για... 10 λεπτά στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου και αφέθηκε ελεύθερος αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις

Σύλληψη ή... παρεξήγηση; Το παρασκήνιο της περιπέτειας του Φάνη Χριστοδούλου
Λήξη συναγερμού σήμανε για τη μικρή περιπέτεια που αντιμετώπισε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου όπου ζει τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν ανέλαβε υπεύθυνος των δημοτικών αθλοπαιδιών.

Όλα άρχισαν όταν ένας δικαστικός επιμελητής χτύπησε την πόρτα του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή στη Νάουσα, για να του επιδώσει δικαστική απόφαση για χρηματική ικανοποίηση ενός Αλβανού που είχε υποστεί ηλεκτροπληξια στην κατασκευαστική εταιρεία που διατηρεί ο Φάνης Χριστοδούλου στην Αθήνα. Εκείνος αρνήθηκε να την παραλάβει, υποστηρίζοντας ότι τα έχει βρει με τον αντίδικο και ο επιμελητής επέμεινε να πάνε μαζί στο τμήμα. Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., ο πρώην άσσος του μπάσκετ παρέμεινε μόλις δέκα λεπτά στο τμήμα και, αφού έδωσε εξηγήσεις, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άλλοτε υπάλληλός του δεν αποδέχτηκε την ύψους 100.000 ευρώ την οποία του έδωσε η ασφαλιστική εταιρεία ως αποζημίωση επειδή έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω και προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του διάσημου μπασκετμπολίστα. Τα δικαστήρια του επιδίκασαν αποζημίωση 280.000 ευρώ για το εργατικό ατύχημα και αυτή την απόφαση μετέφερε στον Χριστοδούλου ο δικαστικός επιμελητής. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, πάντως, έχει βρει πεδίο συνεννόησης με τον αντίδικό του και γι' αυτό αρνήθηκε να την παραλάβει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης