85χρονος Έλληνας το θύμα του στυγερού εγκλήματος στο Αιγάλεω

85χρονος Έλληνας το θύμα του στυγερού εγκλήματος στο Αιγάλεω

Είχε εντοπιστεί στη συμβολή των οδών Στεφ. Σαράφη και Μούδρου - Του είχαν κόψει τα χέρια για να χαθούν τα αποτυπώματα

85χρονος Έλληνας το θύμα του στυγερού εγκλήματος στο Αιγάλεω
Ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί τον άνδρα που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Αιγάλεω δίπλα σε έναν κάδο, τεμαχισμένος και καμένος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο, 85 ετών, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος έμενε ένα τετράγωνο πιο πάνω από το σημείο όπου οι δράστες επιχείρησαν να εξαφανίσουν το πτώμα του.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως οι άγνωστοι δράστες είχαν κόψει τα χέρια του πτώματος από τον καρπό ώστε να μην μπορεί να αναγνωρισθεί η ταυτότητα του νεκρού. Ο ιατροδικαστής με την πρώτη εξέταση που έκανε, κατέληξε στη διαπίστωση ότι ο άνδρας έχει λευκά χαρακτηριστικά και η ηλικία του προσδιορίζεται γύρω στα 60. 

Τελικά το θύμα αναγνωρίστηκε σήμερα από την οδοντοστοιχία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για 85χρονο ο οποίος έμενε σε μικρή απόσταση από το σημείο και είχε δηλωθεί εξαφάνιση από την κόρη του.

Στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας βρίσκονται άτομα του στενού περιβάλλοντος του θύματος που δίνουν καταθέσεις στο πλαίσιο της έρευνας για την διακρίβωση των κινήτρων της ανθρωποκτονίας και τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης