Οι φλόγες δεν απείλησαν κατοικημένη περιοχή - Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και στην περιοχή έσπευσαν 80 πυροσβέστες με 34 οχήματα, 27 άτομα πεζοπόρο, 15 υδροφόρες Ο.Τ.Α.
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην Κόρινθο στην περιοχή Αθίκια.
Οι φλόγες δεν απείλησαν κατοικημένη περιοχή, αλλά με δεδομένο το εμπόδιο των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής κατάφεραν με δυσκολία να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και στην περιοχή έσπευσαν 80 πυροσβέστες με 34 οχήματα, 27 άτομα πεζοπόρο, 15 υδροφόρες Ο.Τ.Α., ενώ ρίψεις νερού από τον αέρα πραγματοποίησαν 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.