Σε κινητοποίηση βρίσκονται από το πρωί μικροομολογιούχοι από όλη την Ελλάδα. Αρχικά, βρέθηκαν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), διαμαρτυρόμενοι για το κούρεμα των αποταμιεύσεών τους, όπου μάλιστα πέταξαν αυγά!
Οι μικροομολογιούχοι, φωνάζοντας «κλέφτες» κρατούσαν πλακάτ με πρόσωπα πολιτικών, όπως του κ. Σαμαρά, του κ. Βενιζέλου κ.ά. «Δύο χρόνια μετά τη σφαγή των αποταμιευτών, ο οικογενειακός ιστός 15.000 και πλέον ελληνικών οικογενειών ακόμα περιμένει. Πότε θα γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις σας;», διαβάζει κανείς.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του «Συλλόγου φυσικών προσώπων ομολογιούχων ελληνικού Δημοσίου» μπήκαν στο κτήριο του ΣτΕ, για να συναντηθούν με τον πρόεδρο του Συμβουλίου, κ. Ρίζο Σωτήρη και να του έδωσαν επιστολή σχετικά με τα όσα απασχολούν τους μικροομολογιούχους.
Στη συνέχεια, οι μικροομολογιούχοι πήγαν στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς τη Βουλή.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών