Κεφαλονιά: Δράσεις στήριξης από το υπουργείο Τουρισμού

Κεφαλονιά: Δράσεις στήριξης από το υπουργείο Τουρισμού

Ο. Κεφαλογιάννη: «Η Κεφαλονιά είναι ένας παγκόσμιος, δημοφιλής τουριστικός προορισμός»

Κεφαλονιά: Δράσεις στήριξης από το υπουργείο Τουρισμού
Συντονισμένες και στοχευμένες δράσεις που θα στηρίξουν το νησί της Κεφαλονιάς μετά το πλήγμα του Εγκέλαδου ανακοινώθηκαν μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι. 

Η καλή τουριστική εικόνα της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό και η ανάπτυξη ειδικών πολιτικών επικοινωνίας για την στήριξη της εικόνας του νησιού είναι οι προτεραιότητες που έθεσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Αξιοποίηση του Διαδικτύου για προβολή της Κεφαλονιάς και ειδική προβολή σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, αρχής γενομένης από το Μιλάνο, το Βερολίνο και τη Μόσχα, της Κεφαλονιάς ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού πιστεύεται πως θα τονώσουν τον τουρισμό του νησιού, αλλά και η πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την Κεφαλονιά από τα γραφεία εξωτερικού, η διαρκής επαφή και ενημέρωση με όλα τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, με στόχο την άμεση και ορθή ενημέρωση ξένων δημοσιογράφων και τουριστικών παραγόντων, για την πραγματική εικόνα που επικρατεί στην Κεφαλονιά.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, η κ. Κεφαλογιάννη μετέβη στο Ληξούρι και στην περιοχή Παλλίκης, όπου πραγματοποίησε αυτοψία στις λιμενικές εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια προήδρευσε σύσκεψης τοπικών τουριστικών παραγόντων στο γραφείο τουρισμού Παλλίκης.
 
Σε δηλώσεις της η υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι η Κεφαλονιά είναι ένας παγκόσμιος, δημοφιλής τουριστικός προορισμός και στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ θα στηρίξουν και θα προστατεύσουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν την τουριστική φήμη του νησιού.
 
Τέλος, σημειώνεται ότι ο κ. Λειβαδάς θα παραμείνει στην Κεφαλονιά τις επόμενες ημέρες για την προώθηση όλων των απαραίτητων ενεργειών που αφορούν τους τουριστικούς φορείς του νησιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης