Αλεξίσφαιρα γιλέκα στην αστυνομία της Κρήτης από το ίδρυμα «Νιάρχος»
180 αλεξίσφαιρα γιλέκα έχουν μοιραστεί στις ομάδες ΔΙ.ΑΣ, στις ΟΠΚΕ, στην Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κρήτης, στις τέσσερις υπηρεσίες Ασφαλείας και στα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων
Με 180 υπερσύγχρονα αλεξίσφαιρα γιλέκα εξοπλίζονται νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης.
Πρόκειται για μία δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου που σε αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς, είναι εξαιρετικά σημαντική για την Αστυνομία που στερείται εξοπλιστικού υλικού με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του
Cretalive.gr, τα 180 αλεξίσφαιρα ήδη έχουν μοιραστεί στις ομάδες ΔΙ.ΑΣ, στις ΟΠΚΕ, στην Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κρήτης, στις τέσσερις υπηρεσίες Ασφαλείας αλλά και στα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων.
Κλείσιμο
Όπως αναφέρεται, ο εξοπλισμός αυτός θα ανήκει στην υπηρεσία και η λογική που υπάρχει είναι ότι τα αλεξίσφαιρα θα χρησιμοποιούνται από τους αστυνομικούς της βάρδιας ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένοι σε κάθε υπηρεσιακή έξοδο τους και σε κάθε επιχείρηση.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.