Μάκης Ψωμιάδης: «Στο ποδόσφαιρο ήμουν έμπειρος και καθαρός, κάποιοι θέλησαν να μου κάνουν κακό»

Μάκης Ψωμιάδης: «Στο ποδόσφαιρο ήμουν έμπειρος και καθαρός, κάποιοι θέλησαν να μου κάνουν κακό»

Για τη φυγοδικία του στα Σκόπια: «Πήγα 20 λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη και ξανάρθα»!

Μάκης Ψωμιάδης: «Στο ποδόσφαιρο ήμουν έμπειρος και καθαρός, κάποιοι θέλησαν να μου κάνουν κακό»
-

«Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες, δεν ξέρω το λόγο που μου τις απέδωσαν. Ελπίζω μέχρι να αποβιώσω να έχω μάθει τους εμπνευστές» ανέφερε στην απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο βασικός κατηγορούμενος στη δίκη για τα φερόμενα ως «στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια» Μάκης Ψωμιάδης. Μετά την απολογία του Μάκη Ψωμιάδη στο δικαστήριο απολογήθηκε ο γιος του Σταύρος, ο οποίος ανέφερε ότι είναι άδικο για εκείνον να βρίσκεται στη θέση του κατηγορουμένου.

Συγκεκριμένα, στην απολογία του ο Μάκης Ψμιάδης παρουσίασε τον εαυτό του ως άτυπο σύμβουλο του γιου του, Σταύρου, καθώς όπως είπε: «στο ποδόσφαιρο με σεβόντουσαν γιατί ήμουν έμπειρος και καθαρός παράγοντας». Ο ίδιος ανέφερε ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση ήλθε από «κάποιους που θέλουν να μου κάνουν κακό».

Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με τον γιο του Σταύρο και τον προπονητή της ΠΑΕ Καβάλας, κ. Παπακώστα, ο Μάκης Ψωμιάδης ανέφερε: «Αυτοί οι δυο είναι για κανένα Λούνα Πάρκ, για να παίξουν με τα αυτοκινητάκια, όχι για εγκληματική οργάνωση. Μιλάω για ανικανότητα. Είναι ανίκανοι να κάνουν αυτά που λέει το κατηγορητήριο. Είναι μορφωμένοι και μοιάζουν σαν τη μύγα μες το γάλα στο χώρο».

Για τη φυγοδικία του κατά την ανάκριση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί μετά από καιρό στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης, ανέφερε: «Εγώ φταίω. Ένιωσα την ανθρωποφαγία και δέχθηκα τις συμβουλές λάθος ατόμου. Και πήγα 20 λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη για να ξανάρθω».
Κλείσιμο

Ο Σταύρος Ψωμιάδης στην απολογία του ανέφερε πως ο ίδιος ήταν ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας και πως ο πατέρας του ήταν απλός φίλαθλος της ομάδας. «Είναι άδικο να είμαι εδώ. Δεν έχω μάθει να κάνω δουλειές εκβιάζοντας,είναι αστείο να μιλάμε για εγκληματική οργάνωση» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Για τα χρήματα που επένδυσε στην ομάδα ισχυρίστηκε πως από τα 18 του ασχολήθηκε με τον ιππόδρομο και στη συνέχεια με το real estate ενώ την τελευταία δεκαετία, ο 29χρονος κατηγορούμενος είπε ότι δήλωσε στην εφορία έσοδα που συνολικά ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. Ευρώ.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης