Στο φως οι διάλογοι από τον «κοριό» της Αντιτρομοκρατικής

Γνώριζαν ότι παρακολουθούνται από την ΕΥΠ: «Μην ξαναπάρεις στο τηλέφωνο, ούτε να στείλεις μήνυμα, μόνο στο σταθερό» - Για τον Παύλο Φύσσα: «Εκανε εκπομπή; Τώρα θα κάνει από τον παράδεισο» - Ήθελαν να συνδέσουν το δολοφονημένο μουσικό με το ΚΚΕ: «Μήπως συνομιλούσε με το ΚΚΕ να το ρίξουμε εκεί...», αναφέρεται στις συνομιλίες που δημοσιεύει το «Εθνος»

Οι συνομιλίες μεταξύ των χρυσαυγιτών που κατέγραψε το βαλιτσάκι της Αντιτρομοκρατικής και αποκαλύπτει το «Εθνος» είναι συγκλονιστικές. Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τα μέλη της οργάνωσης «σπάνε» τα τηλέφωνα αφού οι περισσότεροι είχαν καταληφθεί από πανικό για τα όσα θα ακολουθούσαν. Τα στελέχη της εγκληματικής συμμορίας φτάνουν μέχρι του σημείου να χλευάζουν τον νεκρό Παύλο Φύσσα, ενώ με θρασύδειλες εκφράσεις απειλούν τους πάντες. Στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από τα λόγια των χρυσαυγιτών προκύπτει η στρατιωτικού τύπου ιεραρχία της οργάνωσης, τα τάγματα εφόδου αλλά και ο πανικός των εγκληματιών που κλαψουρίζουν και ομολογούν την πράξη τους.

Όπως αναφέρεται και στο διαβιβαστικό εισαγωγικό σημείωμα των απομαγνητοφωνήσεων της αντιτρομοκρατικής τα πρόσωπα που ακούγονται να συνομιλούν χρησιμοποιούν ακόμα και συνθηματικά όπως «Βουδας», «Τζονάρα» , «Τζί», «Ζόμπι», «Ντάρκ», «Τρύπας» και άλλα.

Σε κάποιες από τις συνομιλίες ο πυρηνάρχης Γιώργος Πατέλης μιλάει με έναν από τους Χρυσαυγίτες και κλαίγοντας φωνάζει: «Ρε μαλ... κοίτα τι μου κάνανε ρε φίλε, παίρνω το Λαγό και δεν μου το σηκώνει. Θα με πετάξουν έξω, θα με διώξουνε. Δεν μπορώ ρε μαλ... είμαι πολύ δυστυχισμένος».

Ο άλλος προσπαθεί να τον παρηγορήσει: «Ρε Γιωργάρα κι εγώ το ίδιο θα πάθω κι εγώ. Εσύ δεν θα πας μέσα, δεν έχεις κάνει κάτι. Γι' αυτό σου λέω μη σπας». Σε άλλο σημείο ο Πατέλης αναφέρει: «Σε παρακαλώ, δώσουμε δύναμη ρε μαλ....δεν είμαι καλά. Δώσε μου δύναμη γιατί θα λυγίσω μαλ... Μη με κλά... κι εσύ μπουρδέλο».

Σε άλλο σημείο των συνομιλιών του Γιώργου Πατέλη προκύπτει ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στη Χρυσή Αυγή: Χθες στον Πειραιά πέσαν οι μάσκες έτσι; Πόσο λίγοι με ακολουθήσανε...Είδες πόσο λίγοι με ακολουθήσανε;»

Σε άλλο σημείο ακούγεται πάλι ο Πατέλης να λέει:«Με παίρνουν όλοι τηλέφωνο, κάποια παιδιά που ήταν εκεί από την Ασφάλεια, όλοι, με παίρνουν τηλέφωνο: Γιωργάρα σ' αγαπάμε και δεν κάνουμε πίσω και είμαστε μαζί σου...».

Σοκ προκαλεί και ο διάλογος δύο μελών για τον Παύλο Φύσσα:


Α: Ναι, τώρα έχουν σε ένα βίντεο τον Μπαρμπαρούση που χορεύει

Β: Ναι, και ρίχνει πιστολιές

Α: Όχι, όχι και τον σχολιάζει ο Φύσσας, ο συγχωρεμένος

Β: Ο Φύσσας; Πως τον σχολιάζει; Από τον Ουρανό;

Α:Ε από, ε σε μια εκπομπή που κάνανε και καλά σατιρική όπως είναι το Ράδιο Αρβύλα

Β: Ο Φύσσας έκανε εκπομπή;

Α: Ε, έτσι δείχνει. Στην τηλεόραση, στο ίντερνετ δεν ξέρω.

Β:Ε τώρα θα κάνει από τον παράδεισο εκπομπή

Α: Ε τώρα ναι, αυτό θα έλεγα και 'γω Του βάλανε κάτι τραγούδια να πουμε στη φόρα που έλεγε φασίστες σας γ@μώ, σφαχτ' τους, κατούρα τους στα μούτρα και θαψτους και κάτι τέτοια.

Β; Ε, εντάξει τον θάψαν αυτόν

Α: ΧαΧα το ξέρω, αυτό είπα και γω

Β: Ε βέβαια βρε μ...κα, σε ξύλο ήτανε πάνω. Σε συμπλοκή ήταν το μ...νί. Σε συμπλοκή βρέθηκε.

Α: Ρε π...στη μου εντάξει, τα έχουν... Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν τα α...δια οι δημοσιογράφοι είναι τα μεγαλύτερα μ...νόπανα.

Β: Μ....κα, μακάρι άμα υπάρχει Θεός να μας βοηθήσει και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε και να έρθει μια ώρα ρε φίλε που θα λογαριαστούμε με όλους όπως πρέπει.

Σε άλλο σημείο λένε:

Α: Ο μπάτσος ήταν ωραίος στην αρχή που με συλλάβανε. Μ....κα τον έκανα πουτ....

Β: Τι έγινε ρε; Για πες.

Α: Μπαίνουμε μπροστά με τις μηχανές και βγάζουνε τα πιστόλια και με σημαδεύουνε κι εγώ κάθομαι, βάζω τα χέρια στο ταμπλό όπως μου λένε, και του λέω, ρε φίλε, τι βγάζεις πιστόλι και με σημαδεύεις, από τη στιγμή που είμαι άοπλος ας πούμε;  Με πολιτικά.

Β: Ναι

Α: Του λέω, αν ήμουνα, άμα οπλοφορούσα, του λέω και με σημάδευες με πολιτικά, χωρίς να μου πεις τι είσαι και έριχνα θα έφταιγα εγώ; Τέλος πάντων, μου λέει, δεν πειράζει φίλε, μου λέει, η κατάχρηση κάνει κακό, όχι η χρήση. Με βγάζει, τέλος πάντων, μου περνάνε χειροπέδες , του λέω και μου κάνει να ξέρεις λέει, ότι είμαι μαζί σας λέει και είμαι πολύ στεναχωρημένος λέει γι' αυτό που κάνω, λέει και αλλά να ξέρεις ότι είμαι αναγκασμένος. Του λέω, σε καταλαβαίνω απολύτως, του λέω. Κι εγώ όταν θα έρθει η δική μας ώρα, να ξέρεις ότι κι εγώ θα το κάνω και εγώ θα στεναχωρεθώ αλλά να ξέρεις μετά ότι θα σου πω συγγνώμη.

Β: Α πολύ καλά τα είπες.

Α: Ναι, ναι. Του λέω κι εγώ όταν θα έρθει η δική μας ώρα του λέω, θα στενεχωρεθώ του λέω, αλλά θα το κάνω. Και μένει κόκαλο ο μπάτσος και γυρνάει και με κοιτάει στα μάτια και μου λέει ελπίζω να υπάρχουν άνδρες, λέει σαν κι εσένα οι οποίοι θα με διατάσσουνε τότε, ε, του λέω άμα σε διατάσσω θα είναι καλό. Μπορεί να έχουμε χειρότερη σχέση.

Σε άλλη συνομιλία, οι χρυσαυγίτες προσπαθούν να συνδέσουν τον Ρουπακιά με το ΚΚΕ. Συνομιλούν η «Τέλα» με ένα μέλος της Χρυσής Αυγής τον «Μάκη» και δείχνουν ως κατάλληλο γι' αυτήν την δουλειά τον συλληφθέντα Γιώργο Τσακανίκα:

Τέλα: Ενα χάλι, ένα χάλι είμαι, δε σηκώθηκα χάζεψα λίγο εκεί πέρα και αυτά δεν μπορώ είμαι πολύ χάλια.

Μάκης: Τίποτα θα πω τον Τσακανίκα να πούνε στον Τσακανίκα να ψάξει μήπως συνομιλούσε με το ΚΚΕ, μήπως ήταν ξένος πράκτορας και να το ρίξουμε εκεί ρε παιδάκι μου.

Ακολουθεί διάλογος μεταξύ δύο μελών της ΧΑ, στον όποίο φαίνεται η αγωνία τους για όσα συνέβησαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Α: Ελα Φίλιππα καλημέρα.

Β: Πού είσαι ρε απεργέ;

Α: Εδώ φορτώνω.

Β: Απεργοσπάστη!

Α: Τοπικά κάνουμε εδώ πέρα, τοπικά, φορτώνουμε

Β: Και εμείς τοπικά κάνουμε, και τώρα φορτώσαμε και έχω αράξει στο πάρκο και μαλακιζόμαστε

Α: Α,ναι;

Β: Τι νακάνουμε πρέπει να περάσει η ώρα. Είναι και αύριο κλειστά; Είναι και αύριο, ε;

Α: Ναι και αύριο κλειστά, ναι.

Β: Είναι και αύριο μάλιστα.

Α: Τώρα θα δούμε αν θα ανοίξουν τώρα ή επειδή είναι το πρόβλημα αυτό τώρα Φίλιππα. Ακυρώθηκε η διαμονή του Σαββάτου. Εγιναν θέματα χοντρά τώρα να πούμε. Χθες να φυλάει η αστυνομία, η ΔΙΑΣ πάνω εκεί πέρα τα ΜΑΤ.

Β: Δεν μου λές; Εχεις θέμα εσύ;

Α:Ε;

Β: Εχεις θέμα εσύ; Θα έχεις πρόβλημα με όλα αυτά;

Α: Ξέρω γω; Αυτό δεν ξέρω τώρα έχω πάει σε δικηγόρο γιατί είχαμε. Τώρα δεν μπορώ να σου πω και από το τηλέφωνο βέβαια, πρέπει να βρεθούμε. Και ο αδερφός μου τα ίδια. Οσοι γιατί είδες και αρχίζουν και λένε και ονόματα τώρα.

Β: Από τα ….

Α:Ε, για Λαγό δεν έχω, εντάξει, δεν έχω και ,εντάξει

Β: Από τις καρτούλες, Από τις καρτούλες;

Α:Ε, όχι από τις κάρτες όχι.

Β: Βρήκανε τις καταστάσεις πάνω, τις βρήκανε;

Α: Ε βρήκαν κάποια πράγματα,τώρα δεν ξέρω, δεν έχουν πει τι έχουν βρει. Πάνω στα …..Ε, πήγαν σε όλες τις τοπικές.

Β:Γιατί είμαστε και μεις;

Α: Ναι το ξέρω το ξέρω γι αυτό σου λέω. Αλλά οι κάρτες αν έχεις παρατηρήσει, δεν έχει ονόματα Φίλιππα. Εχουν κωδικούς.

Β:Ναι.

Α: Το έχεις παρατηρήσει;

Β: Οι κάρτες έχει κωδικούς δε γράφει όνομα

Α: Ναι έχεις δίκιο.

Β: Α μπράβο

Α:Ναι αλλά τα ονόματα τα έχουν εκεί στα γραφεία

Β:Ναι τα χουν αλλά είναι εντάξει. Απ' ότι ξέρω λέει δε βρήκαν τίποτε εκεί πέρα

Το πρωτοπαλίκαρο του Πατέλη, ο Τσακανίκας μαζεύει κόσμο στον Πειραιά με εντολή Λαγού

Ο Γιώργος-Χρήστος Τσακανίκας τηλεφωνεί στο κινητό του αναζητούμενου Μ.Π. Οι καίριες αποκαλύψεις έχουν κάνει το πρωτοπαλίκαρο του Πατέλη να καταρρεύσει. Κλείνουν ραντεβού στον Πειραιά για να συζητήσουν πως θα αντιμετωπίσουν το τσουνάμι που έρχεται, ενώ σχολιάζουν τη συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση και στις εφημερίδες πρώην χρυσαυγίτης. Στη συνομιλία ακούγεται καθαρά και το όνομα του Λαγού, ενώ χρησιμοποιούν και την δική τους αργκό με χαρακτηρισμούς όπως το ζόμπι» και το «σαμπάρι»:

-Έλα
-Έλα σαμπάρι μου
-Τι έγινε.
-Πάμε καλά, πάμε καλά φίλε, όλα θα πάνε καλά.
-Άκουγα τώρα που έδωσε κι άλλη συνέντευξη αυτός ο ρουφιάνος.
-Το δεύτερο μέρος.
-Ναι
-Γραψ' τους στα αρχ... σου, γραψ' τους στα αρχ... σου ρε μαλ...
-Να πάνε να γαμ... οι μαλ..., όλο βλακείες.
-Τα βαριά ήτανε τα χθεσινά, σήμερα νομίζω είπε μαλ...
-Τι έγινε.
-Λοιπόν, ζόμπι να μπαίνετε να παρακολουθείτε το μπλόκ μας
-Ναι
-Που ανεβάζουμε και αύριο θέλω εσένα και τη γυναίκα σου , θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να είστε μια η ώρα στον Πειραιά.
-Στα γραφεία

Διάλογοι με απειλές


Β: Θα γυρίζει μπούμεραγκ.

Α: Ε, θα έρθει φίλε, εγώ ειλικρινά πιστεύω στο Θεό πραγματικά και πιστεύω ότι θα έρθει μια ώρα που θα μας τα ξεπληρώσει όλα αυτά και δεν θα τελειώνει να πουμε να πέφτει πριονίδι, δεν θα τελειώνει.

Β: Θα έρθει, θα έρθει η ευλογημένη ώρα

Α:Το πριονίδι δεν θα τελειώνει

Β: Θα έρθει, θα έρθει φίλε

Α: Και μετά ας μας καθαρίσουνε. Και να σου πω και κάτι;

Β: Γιατί να μας καθαρίσουνε;

Α: επειδή είχα μια κουβέντα με κάποιονα, να που με σοβαρό, εμείς άμα θέλουνε να μας βγάλουνε και εκτός νόμου κι ας ακούνε τα μ....πανα να το ξέρουν, έχουμε και πενήντα με εκατό άτομα τα οποία είναι άτομα αποφασισμένα να πέσουνε. Αυτά τα μ...νιά ποιους έχουν έτοιμους να πέσουνε;

Β: Εκτός νόμου δεν μπορούνε.

Α: Λέμε, λέμε, λέμε να θέλουνε να το παίξουμε τόσο αντρίκια το παιχνίδι, εμείς έχουμε κι εκατό τρελούς που είναι αποφασισμένοι. Αυτοί έχουνε δέκα;

Β: Άλλοι τόσοι, άλλους τόσους τρελούς. Περίμενε. Άλλους τόσους τρελούς.

Α: Ε, εκτός αν πάνε στα Καρακουρού. Εκτός αν πάνε για Κομοτηνή που... τσάμπα το μουνί

Β: Να βγουν τα λειόκαννα.

Α: Να βγουν τα λειόκαννα, άλλοι τόσοι τρελοί. Μπασταρδάκι...


Φοβόντουσαν το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ


Σε άλλη απομαγνητοφώνηση έντρομοι δύο χρυσαυγίτες αγωνιούν τι θα συμβεί αν «ανοίξει η ΕΥΠ τα τηλέφωνα» πριν από τον φόνο και αναφέρονται στη σύλληψη του αστυνομικού στο Αγρίνιο:

-Εντάξει τον πιάσανε τον μπάτσο του Μπαρμπαρούση.
-Τον;
-Τον μπάτσο ρε…
-Ναι πιάσανε τον αστυνομικό, τον επήγανε στον εισαγγελέα. Ότι έχει σχέση με τη Χρυσή αυγή το κυνηγάνε. Και είπε ο εισαγγελέας με συνεργασία της ΕΥΠ.
-Ναι
-Μαλ.. την ΕΥΠ, ε. Μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών.
-Ναι ειδικές, μπράβο, ναι, ναι.
-Ότι θα ανοίξουνε όλα τα τηλέφωνα και, και, πριν, πριν, τον εεε φόνο.
-Μάλιστα.
-Αυτό ξέρεις τι σημαίνει έτσι;
-Μάλιστα κατάλαβα.
-Αυτό σημαίνει ότι θα βρουν όλες τις, εεε, όμαδα, ομάδες δράσης, που έχουν γίνει.
-Μάλιστα, κατάλαβα.
-Κατασταραφηκ… (δεν ακούγεται καλά) καταστροφή…

Γνώριζαν ότι τους παρακολουθούσαν

Στην τηλεφωνική συσκευή του Κ.Μ. που χρησιμοποιεί κάποιος Μανώλης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, καλεί κάποιος Στέφανος ο οποίος έχει υποψιαστεί ότι τα κινητά παρακολουθούνται:

-Στέφανε;
-Ναι
-Σε παίρνω από του Μανώλη το τηλέφωνο. Με ακούς;
-Ναι, ναι...
-Ναι στο Θοδωρή μην ξαναπάρεις στο τηλέφωνο ούτε να στείλεις μήνυμα, μόνο στο σταθερό.
-Γιατί;
-Υπάρχει λόγος, θα σου πω αύριο.
-Άσχετα του 'λεγα, άσχετα πράγματα.
-Είναι (δεν ακούγεται καθαρά)... μην ξαναπάρεις, πάρε στο σταθερό.
-Καλά στο σταθερό θα σε πάρω, γειά.
-Γειά


ΣΧΟΛΙΑ (104)

ww

ετσι και ο Ακης και η Βικουλα ηταν χ.α., τωρα θα ηταν σε ανιλιαγο κελακι. μακαρι η δικαιοσυνη να ενεργησει αναλογα και σε αλλες περιπτωσεις.

ΧΡΗΣΤ

Και που ξερουμε οτι ειναι αληθεια? χωρις σαλτσες κτλ?

mikropolitikos

Εντύπωση πραγματική προκαλούν τα αφελή έως και παιδιάστικα σχόλια των χρυσαυγιτών εδώ, καμώνονται τους ανήξερους, τους περαστικούς, τους ξαφνιασμένους από την έκπληξη ... στην ουσία έχουν ένα απίστευτο θράσος, στο οποίο εξάλλου ήταν πεπαιδευμένοι, η συλλογικότητα του περιφερόμενου μηχανοκίνητου όχλου, δεν περνάει πια, οι πορείες εκφοβισμού υπό την ανοχή της επίσημης πολιτείας τελείωσαν, όπως [μας] τελείωσαν και οι νοσταλγοί του Χίτλερ και των ΕΣ/ΕΣ... Όποιος εξ ημών έχει τυχόν περάσει από ποινικό δικαστήριο σαν απλός ένορκος έχει σαφή αντίληψη του τι σημαίνει κατηγορητήριο και πως δένεται, τι σημαίνει ανακριτική διαδικασία και πόσο εξαντλητική είναι... Και να είσαστε βέβαιοι, κρυφοί ή φανεροί χρυσαυγτίτες, ότι η Εισαγγελίατου Αρείου Πάγου δεν παίζει... Και (σ)τα φαιδρά περί (μη)τηλεφωνικών παρακολουθήσεων ή συνακροάσεων, μέουμε κατάπληκτοι από το βάρος της άγνοιας και της παροιμιώδους βλακείας, αμ΄ δεν ξέρετε που δεν ξέρετε, ρωτήστε κάποιον σχετικό... Η τεχνολογία σας έχει ξεπεράσει παρασάγγας!! και σας άφησαν να λέτε , να λέτε ... και την κατάλληλη στιγμή: ώπα καλώς τους! Και βέβαια τι να πει για τον κυνισμό και το μίσος τους κανείς, απάνθρωποι και χωρίς ίχνος μεταμέλειας για μια στυγνή εν ψυχρώ δολοφονία, αν οι δικηγόροι της οικογένειας ΦΥΣΣΑ δεν επέμεναν και δεν επιμένουν, πολύ λίγα και με το στανιό θα έβγαιναν στη δημοσιότητα, αφού ξηλώθηκαν παράλληλα ολόκληρες Δ/νσεις στην αστυνομία και όχι μόνον, μπήκε το νερό στο αυλάκι ... τυχαίο;

Nikos

Το μονο που εύχομαι ειναι να μην βγουν γρήγορα εξω γιατι βλέπω πανω απο 20%..πάντως να ξέρετε οτι κατι δεν ειναι εντελώς οκ απο δικαστικής πλευράς...κατι ειναι αρκετα περίεργο..μακάρι να ειναι καλα δεμένοι με τις κατηγορίες γιατι αλλιώς θα ζήσουμε πολυ άσχημα πράγματα

......

Εγώ λέω ότι είσαι χρυσαυγίτης και διατυπώνεις έμεση απειλή. Και έμεση γιατί είσαι αρκετά χεσμένος για την διατυπώσεις άμεσα. Ξέρεις, όσοι υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις είναι ποινικά υπόλογοι.

stick with the facts

ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βγαίνει πως στην υπόθεση Φύσσα είχε τον οποιοδήποτε ρόλο η Χρυσή Αυγή. Ίσα-ίσα, αυτές οι συνομιλίες δείχνουν το αντίθετο... Ο Λαγός κλείνει το τηλέφωνο στον υπεύθυνο της τοπικής Νικαίας στην οποία πήγαινε ο Ρουπακιάς.... Αυτός φοβάται ότι μετά την στοχοποίηση της τ.ο. θα τον διώξουνε από την Χ.Α.... Φίλος του Πατέλη του λέει πως δεν έχει κάνει τίποτα και δεν θα πάει φυλακή.... Μέλη τοπικής οργάνωσης συζητάνε για εφόδους της αστυνομίας και τις κατασχέσεις των λιστών με τα εγεγραμένα μέλη.... Άλλοι συζητάνε για εκπομπή του Φύσσα και φαίνεται πως δεν τον ήξεραν.... Άλλοι φαίνεται να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ πως τους παρακολουθούν τα τηλέφωνα! Περιμένουμε να δούμε τα περιβόητα στοιχεία του Δένδια για την ηθική αυτουργία της επίσημης Χ.Α. στον φόνο του Φύσσα.

Παυσανίας Α'

Δηλώσου Δικηγόρος τους και αν τους σώσεις..... (μην τους χώσεις πιό βαθειά μόνο)

ζονκ

ουτε καν δικηγορος δεν χρειαζεται ναναι κανεις για να τους σωσει..πρωτοετης φοιτητης

φουφουτος 3/2

Καμμια 30αρια πληρωμενοι της Χα κανουν παιχνιδι εδω μεσα.Απο την πιατσα εξαφανιστικαν.Το ειδαμε χθες και προχθες προστα απο την ΓΑΔΑ και τα Δικαστηρια.

μικ

μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια φιλε..ξερω, για τα δικα σου στανταρ ειναι κοροιδο οποιος γραφει χωρις να πληρωνεται αλλα υπαρχουν και διαφορετικοι ανθρωποι απο εσενα

(υπάρχουν)!

ε αυτοί είναι και τελείως μαλάκες! (Υπάρχουν)!

ΖΟΝΓΚ-ΤΟΛ

Ούτε ένας με μπλουζάκι Χ.Α. - τα καίνε με πανικό....? Και με μαλιά ..... κουλό εεεε? Ούτε ένας με το Φασιστικό (σορρυ Σπαρτιατικό) χαιρετισμό???

Σταύρος

Ναι καμιά τριανταριά της ΧΑ κάνουν παιχνίδι εδώ μέσα αλλά γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας. Διότι υποστηρίζουν δημοσίως μία επισήμως χαρακτηρισμένη τρομοκρατική οργάνωση και αυτό συνιστά ποινικό αδίκημα, διότι σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία η πράξη τους αυτή συνιστά αρωγή προς τρομοκρατική οργάνωση και διώκεται ποινικά. Εκτός κιαν τους αφήνουν ακόμα επίτηδες για άλλους λόγους. Πάντως το IP τους και επομένως και τα στοιχεία τους είναι πανεύκολο να τα εντοπίσουν.

red devils 7

Το «Συνταγματικό Τόξο» είναι ένας μεγάλος όμιλος επιχειρήσεων, έχει πολλά μαγαζιά γωνιακά, που έχουν κίνηση, φανταχτερές βιτρίνες, πλούσιο εμπόρευμα, κυρίως σε είδη δημοκρατικά με πολλές και ελκυστικές συσκευασίες. Έχουν σταθερούς πελάτες-ψηφοφόρους, έχουν μεγάλους τζίρους και τεράστια κέρδη. Κάποια μέρα λοιπόν, μαζεύτηκαν από το πουθενά οι πλανόδιοι πραματευτάδες της Χρυσής Αυγής, έστησαν με θράσος τους πάγκους τους με ελκυστικό εμπόρευμα και εξευτελιστικές τιμές στα δημοκρατικά προϊόντα, άρχισαν να τα διαλαλούν και να ξεπουλάνε και όλα αυτά μπροστά στις φανταχτερές βιτρίνες του «Συνταγματικό Τόξο» group of companies που με τρόμο είδαν να μειώνεται η πελατεία, ο τζίρος και φυσικά τα κέρδη τους. Φώναξαν λοιπόν οι πανικόβλητοι επιχειρηματίες του Συνταγματικού Τόξου την αστυνομία, φόρτωσαν στους πλανόδιους χρυσαυγίτες-πραματευτάδες ένα κάρο αδικήματα και παραβάσεις, τους έσυραν στα δικαστήρια, τους πήραν τις άδειες και νόμισαν ότι ησύχασαν. Έλα όμως που οι πλανόδιοι έχουν αποκτήσει πλέον και αυτοί σταθερή πελατεία...

mik

ακριβως , εισαι απολυτα σωστος, συγχαρητηρια φιλε μου...και το χειροτερο δεν ειναι αυτο που κανανε οι πολιτικοι...στο κατω κατω ειναι η φυση τους που ρεπει στην συκοφαντια...το χειροτερο ειναι τα μμε που εχουν αναγορευτει σε εισαγγελεις, δικαστες, και επαγγελματιες λασπολογοι ολων οσων δεν γουσταρουν

veteran

Κουραφεξαλα για ΕΥΠ και κοριους. Δοθηκαν στεγνα απο τις κινητες τηλεφωνιες.Απλα δεν θελουν να χαλασουν την φιμη τους και λενε για κοριους και ΕΥΠ. Γιατι και σε αλλες περιπτωσεις "ανοιγουν" τηλεφωνα απλα δεν το καταλαβαινουν καποιοι.Το ιδιο δεν γινεται με τις τραπεζες??δεν δινουν στεγνα πελατες τους μετα το χρημα που πηραν απο την Ευρωπη??? εμμ ετσι ειναι αυτα,μου δινεις ...σου δινω.

1111

ρε παιδιά, ποιο ήταν σήμερα το μενού στην ψυρού; το φάγανε τα παλικάρια ή τους έπεσε ανάλατο;

Ανδρεας

Φοβερα ντοκουμεντα!Μονο με αυτα τα στοιχεια τους βλεπω μεσα δις ισοβια!Ειναι τυχεροι που καταργηθηκε η θανατικη ποινη! Δε με χεζετε λεω γω...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

IERWNIMOS

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Έκανε λόγο για ανάγκη μνήμης, προσευχής και προσοχής στο μέλλον

astynomia_1

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, που δραστηριοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου – Βρέθηκαν 2,46 κιλά ηρωίνης και πιστόλι με γεμιστήρα