Εφοδος της Αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Εφοδος της Αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ταυτόχρονη επιχείρηση σε Μεσογείων και Σταθμό Λαρίσης - Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει εκτεταμένες έρευνες, είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης - Για παράνομες εφόδους σε όλα τα γραφεία του κόμματος στην Αττική έκανε λόγο ο Ηλ.Κασιδιάρης - Δεν θα απολογηθούμε σε κανένα, υποστήριξε ο Χ.Παππάς

Nέα σειρά τραπεζικών προϊόντων “Alpha Πράσινες Λύσεις”
Εφοδος της Αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και την ομολογία ενός 45χρονου που βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας ότι είναι ο δράστης. Ο άντρας ομολόγησε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή, παρά το γεγονός ότι το κόμμα από νωρίς το πρωί επιχείρησε να διαψεύσει κάτι τέτοιο.

Κλείσιμο




Περίπου στις 10 το πρωί άντρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο, παρουσία εισαγγελέα, στα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων και στο Σταθμό Λαρίσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει ανάλογη επιχείρηση και σε τοπικές οργανώσεις άλλων περιοχών.

Στα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων βρίσκονταν οι κύριοι Λαγός, Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος, ενώ στο Σταθμό Λαρίσης είναι ο κ. Μπαρμπαρούσης.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ολοκληρώθηκαν περίπου στις 12 το μεσημέρι.

«Η ΧΑ δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου», δήλωσε ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης και έκανε λόγο για «παράνομες εφόδους σε όλα τα γραφεία του κόμματος στην Αττική». Ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι «αυτό που βλέπουμε σήμερα γίνεται επειδή φοβούνται τη ΧΑ» και προανήγγειλε ότι το κόμμα του δεν θα κάνει πίσω.
 
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππάς υποστήριξε ότι «ζούμε εποχές μνημονιακής δικτατορίας» και πρόσθεσε: «Δεν μας λυγίζει τίποτα. Δεν θα απολογηθούμε σε κανένα».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης