Επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα καθώς άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που κάτοικοι της Πάτρας μετείχαν στην πανελλαδική σημερινή απεργία διαδηλώνοντας κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Από την πλευρά τους οι διαλωτές περνώντας απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής φώναξαν συνθήματα όπως «δολοφόνοι», ενώ ανάγκασαν μια κλούβα των ΜΑΤ να αποχωρήσει απο τη μέση του δρόμου για να περάσει η πορεία.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες ένα άτομο ηλικίας 35 με 40 ετών έβγαλε όπλο και σημάδευε από απόσταση μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι οποίοι διαδήλωναν μαζί με χιλιάδες Πατρινούς
Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας Ζ και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ιταλό, συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος και ελέγχεται για τη σχέση του με ακροδεξιές ομάδες της Ιταλίας.
Κλείσιμο
Το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του ήταν κρότου λάμψης και υποστήριξε πως το έβγαλε για εκφοβισμό, όταν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν πέτρες στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής".
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.