Βίντεο: Οργή λαού για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι

Βίντεο: Οργή λαού για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο του φόνου με την αγανάκτηση και το θυμό να ξεχειλίζουν. Συνθήματα και υποσχέσεις για εκδίκηση - Ετοιμάζουν συγκεντρώσεις σε όλη την Αθήνα


Βίντεο: Οργή λαού για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, κόσμος άρχισε να συρρέει στο σημείο της δολοφονίας, όπου ακόμη και αυτή την ώρα είναι γεμάτο από φίλους, γνωστούς, περίοικους, αλλά και ανθρώπους που απλά ήθελαν να δηλώσουν «παρών» για τον άδικο χαμό του 34χρονου.

Κοινό σημείο για τους συγκεντρωμένους η αγανάκτηση και η οργή για το φόνο του Φύσσα. Πολλοί μάλιστα υπόσχονται εκδίκηση στο όνομά του, χρεώνοντας την άνανδρη επίθεση στην Χρυσή Αυγή. Ακόμη κι εκείνοι που προσπαθούσαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, τελικά παρασύρονταν και αυτοί από τα συναισθήματά τους.

Κλείσιμο
Άπαντες φώναζαν συνθήματα κατά του φασισμού και της Χρυσής Αυγής, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για το θάνατο του Φύσσα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Πρώτα τα συνδικάτα του Πειραιά με ανακοίνωσή τους μιλούν ξεκάθαρα για δράση μελών της Χρυσής Αυγής και καλούν σε συγκέντρωση το απόγευμα στην Αμφιάλη.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης