Γυναίκα αστυνομικός συνέλαβε τον 45χρονο δράστη

Γυναίκα αστυνομικός συνέλαβε τον 45χρονο δράστη

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν μπροστά στο περιστατικό και δεν παρενέβη

Μια playmate στο κους κους
Γυναίκα αστυνομικός συνέλαβε τον 45χρονο δράστη
Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου μέσα στη μέση του δρόμου στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος που έπεσε θύμα της ακροδεξιάς βίας βρέθηκε μαχαιρωμένος κατάστηθα από ομάδα δέκα και ατόμων, έξω από καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν μπροστά στο περιστατικό και δεν παρενέβη μέχρι τη στιγμή που το θύμα έπεσε στο έδαφος από τις μαχαιριές του δράστη. Μάλιστα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες μόνο μία γυναίκα αστυνομικός ήταν εκείνη που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει.

Το επεισόδιο ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καφετέρια εντός της οποίας θαμώνες παρακολουθούσαν τον αγώνα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο καυγάς που ξεκίνησε για αθλητικά σύντομα εξετράπη σε πολιτική αντιπαράθεση.

Το θύμα διαπληκτίστηκε έντονα με έναν 45χρονο, ο οποίος κατά τις ίδιες πηγές πρόλαβε να ειδοποιήσει «φίλους» με sms του να σπεύσουν στην καφετέρια.

Ακολούθησε εισβολή ομάδας 15 έως 20 ατόμων -σύμφωνα με μαρτυρίες ντυμένων στα μαύρα- και υπήρξε κυνηγητό στους γύρω δρόμους.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης