Για την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα μίλησε και ο δήμαρχος του Κερατσινίου, Λουκάς Τζανής.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Τζανής οι δράστες της δολοφονίας ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής όπως του είπαν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι έστησαν ενέδρα στο θύμα στο σημείο που είχε αφήσει τη μηχανή του. Ξεκαθάρισε ότι ο δράστης δεν ήταν δημότης Κερατσινίου και ο ίδιος γνωρίζει ότι «πρόσκειται στο χώρο της Χρυσής Αυγής το άτομο που ξεκίνησε το επεισόδιο».
Τόνισε παράλληλα ότι γνώριζε το θύμα, το οποίο ήταν μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ότι ήταν ένα ήσυχο άτομο, αγωνιστής, που δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανέναν.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;