Για την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα μίλησε και ο δήμαρχος του Κερατσινίου, Λουκάς Τζανής.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Τζανής οι δράστες της δολοφονίας ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής όπως του είπαν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι έστησαν ενέδρα στο θύμα στο σημείο που είχε αφήσει τη μηχανή του. Ξεκαθάρισε ότι ο δράστης δεν ήταν δημότης Κερατσινίου και ο ίδιος γνωρίζει ότι «πρόσκειται στο χώρο της Χρυσής Αυγής το άτομο που ξεκίνησε το επεισόδιο».
Τόνισε παράλληλα ότι γνώριζε το θύμα, το οποίο ήταν μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ότι ήταν ένα ήσυχο άτομο, αγωνιστής, που δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανέναν.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.