Προφυλακίστηκε ο 44χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στην Κεφαλονιά, μεταφέρεται στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στην Κεφαλονιά, μεταφέρεται στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Κατηγορείται ότι έβαλε τη φωτιά με γυμνή φλόγα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στην Κεφαλονιά, μεταφέρεται στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του χθες, Τετάρτη, ο 44χρονος που συνελήφθη για τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Πάστρας στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της Πάστρας προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές, κατακαίγοντας περισσότερα από 6.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης στη Δημοτική Ενότητα Ελειού – Πρόννων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Ανακριτικών Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου υπό τη συνεχή καθοδήγηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, ο 44χρονος προκάλεσε την πυρκαγιά μετά τις 11 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με χρήση γυμνής φλόγας.

Ο συλληφθείς, μάλιστα, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εμπρησμών, ενώ είχε καταδικαστεί και εκτίσει ποινή για συναφείς πράξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης